Leiligheten min har mye lysinnslipp og når solen først skinner på? Da blir den ganske magisk! Det er nærmest umulig å fange det fine øyeblikket på kamera, og det må rett og slette bare oppleves. Men, det er en av mange ting i hverdagen som får blodet til å bruse litt ekstra i kroppen! Huset vårt har ikke like gode lysforhold per dags dato, men vi håper vi får tillatelse til å sette inn noen takvinduer. Da blir det bra! Denne mandagen føles litt rar med tanke på at det er helligdag, men samtidig er det fantastisk deilig med en liten forlengelse av helgen. Jeg har i skrivende øyeblikk dratt dynen inn i sofaen og jobber i joggisen. Det kan jeg like, haha! I morgen kommer Magnus hjem etter to uker på jobb, og DET gleder vi oss veldig til. Endelig blir vi samlet igjen. Nyt fridagen fine!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Når solen skinner

 • Leiligheten din er fantastisk nydelig og den utsikten er amazing! 😀 <3

  https://siljealice.com

 • Ebba
  Hei skjønne Eirin! For en nydelig leilighet, skjønner godt det blir rart å kvitte seg med den… Men er sikker på at dere får et vakkert hjem i Sandviken og❤️ Meeen, jeg lurer på en ting: Da du malte veggen på soverommet i sort skin, så malte du over grønn marble, ikke sant? Den er jo ganske mørk, brukte du grunning, eller hvordan gjorde du det? Sitter med samme prosjekt idag nemlig, og lurer på om jeg skulle kjøpt grunning i tillegg til maling? Håper på svar❤️❤️ Ha en nydelig dag, stor klem:*

  • Ebba
   Mener soft skin:*

  • Hei fine! Stemmer at jeg hadde green marble før soft skin, ja. Malingen til Jotun har såpass god dekkevne at det er ikke nødvendig med grunning. Jeg mener jeg hadde 2 strøk (kanskje 3, husker ikke) og det ser superfint ut 😀 Lykke til med malingen!!! Klem

 • L
  Har du noen tips til å holde sofaen din flekkfri? Jeg har nemlig samme, og hund som får lov å komme opp i sofaen, men har fortsatt ikke funnet den perfekte måten å holde den hvit og fin på. <3.

  • Jeg tar varmt vann på en klut med zalo som jeg skurer godt inn i flekken. Deretter tørker jeg av med varmt vann. Funker HVER gang! Senest i helgen når jeg satt i sofaen med selvbruning på leggene som farget av. Alt gikk bort! <3

 • Camilla
  Hei,
  Så utrolig fint! Hvor er taklampen din fra :)?

Comments are closed.