Annonse

God morgen! Jeg elsker gresk yoghurt og det tror jeg dere vet inntil nå. Ingenting er som en frokostskål fylt med dette og toppet med friske bær, müsli og honning for en sunn og god start på dagen. Såå godt! Den greske yoghurten til Synnøve er laget i Hellas og det kan man virkelig kjenne på smaken. Den er fyldig i konsistensen og helt nydelig på smak! I dag skal jeg vise dere hvordan jeg foretrekker min yoghurt bowl, samt dele et lite tips til hvordan man kan lage superdigg snacks med gresk yoghurt. Kun fantasien setter grenser og det er så mye godt man kan lage! Muligens neste runde må bli ispinner til sommeren 😋Akkurat nå kan du også vinne et reisegavekort til en verdi av 10.000,- ved kjøp av Synnøve Gresk Yoghurt. Håper dere liker vloggen!

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “To oppskrifter med gresk yoghurt

 • Beate
  Er det tilsatt sukker i granolaen? Hvor har du kjøpt genseren? Den var så fin! 😍

  Ha en fortsatt fin dag 😊

 • Michelle
  Gud, for et glød du har!! Hvilke hudpleieprodukter bruker du?

  • Snilling! <3 Jeg bruker myye forskjellig (elsker hudpleie!) men ta gjerne en titt på dette innlegget hvor jeg deler rutinen min akkurat nå 😀 Highlighteren fra Charlotte Tilbury i fargen spotlight gjør også underverker! Sverger til denne. Klem

 • Janne
  Fineste deg, og fineste genseren! Du vet ikke om den er å få tak i på nett?

Comments are closed.