Det er ganske fint å kunne si at den fineste strikkegenseren jeg har i skapet? Den har jeg laget helt selv!

Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg har begynt å strikke men aldri fullført gang på gang. Det har vært en evig ond sirkel! Da jeg begynte på denne (på torsdag!!) sa M latterfullt at jeg «aaldri kom til å bli ferdig» med denne heller. Da fikk jeg en indre drivkraft fra en annen verden, og jeg strikket til jeg fikk svai i ryggen og kramper i fingrene. Lørdag ble jeg ferdig, og jeg må si at jeg er rimelig stolt over noe som i mine øyne er verdens fineste og mykeste genser! Herregud så fin den er, faktisk. Ingenting føles bedre enn å kle på seg noe man har laget selv! Så nå jenter, nå er det bare til å finne frem strikkepinnene.

Oppskriften fant jeg her på fine Camilla sin blogg og jeg elsker fargekombinasjonen! Nå drømmer jeg om å lage en ny til sommeren med en sprek fargekombinasjon.. Bare ikke helt enda. Først skal strikkepinnene få hvile, og denne genseren beundres litt til. Kaller den for teddygenseren, jeg!

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “Min første strikkegenser

 • K
  Så utrolig fin!! Og gratulerer med din første strikkegenser :*
  Fikk lyst til å prøve meg på denne selv. Har du fulgt hele oppskriften eller har du gjort noen endringer? Så ut som Camilla sin hadde mer «sving» nederst. Men kanskje det bare er forskjellige størrelser?

  Ha en fin mandag videre, klem <3

  • Tuusen takk 😀 Jeg har gjort akkurat som det står i oppskriften! Tror den får litt mer fasong etter hvert som man bruker den :* Klem!

 • Ida
  Guud, for en nydelig genser!! Lurte bare på hvilken størrelse du har strikket den i?

 • Yvonne
  Rålekker genser! Så flink du har vært. Vil strikke denne selv også. Har du brukt Fnugg garnet til Camilla Pihl? 🙂

 • Sandra
  Nydelig genser!! Fikk lyst til å begynne å strikke selv jeg nå😍

 • Lovise
  For en herlig genser 🙂 Likte fargene!

 • Thale
  Så utrolig fin!!
  Har du brukt samme farger som Camilla? Synes hennes så litt lysere ut i fargen 😊😊

 • Linn
  Så flink du er! Ville bare tipse deg om at strikkeklær ikke skal henge. Om du ser på merkelappen på garnet ser du en kleshenger med kryss over. Plagget blir deformert av å henge. Husk også at den må tørkes flatt. Kjedelig når det man legger ned arbeid i blir ødelagt, så ville bare tipse deg;-)

 • Maren
  🥰🥰🥰🧚🏻‍♀️helt nydelig genser Eirin✨✨
  Nå ble jeg inspirert til å ta fram strikkepinnene å kanskje kunne fullført wt strikkeprosjekt jeg byner på(har hatt samme greia her🙈🙈Byner på noe,også blir det liggende..☺️

  Hvilken str har du strikket denne i?
  Brukt garnet til Camilla el?

  • Det er jo så koselig å strikke!! Og ekstra stas når man kan bruke noe man har laget selv 😀 Jeg strikket min i M og brukte garnet til Camilla <3

 • Renate
  Såå fin, flink du er!! Hvilket garn, og farger(evt fargekode) har du brukt på genseren?☺️

 • Helene
  Så utrolig fin genser!! Hvor er perleklemmen fra? 🤩

 • Elisabeth
  Så fin! Denne vil jeg også strikke😍 hvilken str fulgte du?

 • Nathalie
  Hei! Kan jeg spørre hvor mye garnet kostet til hele gensern?

 • Pernille
  Hei! Du inspirerer meg med alt fra interiør til klær til matoppskrifter hver eneste dag, tusen takk for at du leverer så godt hver eneste dag! Det settes virkelig stor pris på💞🌸 har veldig lyst til å begynne å abonnere på et magasin, men lurer fælt på hvilket jeg skal velge i jungelen av gode magasiner! Hehe har du noen tips, et blad som har litt av alt (interiør, mote, skjønnhet og mat/helse) Hvilket er ditt favorittmagasin?🌸

  Stoor klem!

  • Så herlig du er Pernille! Tusen tusen takk <3 Når det kommer til magasiner er Costume mitt favorittmagasin. Stor klem tilbake <3

 • V
  Fin!! Hvordan går det om dagen? Når skal du fortelle mer om prosjektene dine?🤩

 • Wow, så flink du er – helt nydelig genser! 😀
  Jeg har ved flere anledninger prøvd å strikke, men det er definitivt ikke meditativt for meg slik som det er for så mange andre! Haha, jeg tenner på alle plugger og blir sååå frustrert og får lyst til å slenge strikkepinnene i veggen!, haha! 😛 Jeg må nok krype til noen andre og spørre pent! 😛

  https://siljealice.com

 • CC
  Begynte på denne etter å ha sett den her, kjempe fin genser! Men står fast ved halsen.. I oppskriften står det;
  Fell videre til halsen på hver 2. p inne 11 til du sitter igjen med 12 masker på hver skulder. Som total nybegynner skjønte jeg ikke den. Hva gjør man? 🤷‍♀️🤣 hva betyr 2.p ? Inne 11? Nytt språk dette.

  • Maria
   Hei, jeg tror det er en skrivefeil. Du skal nok bare «felle videre til halsen på hver 2. pinne til du sitter igjen med 12 masker». Jeg strikker en del, og det var i hvert fall slik jeg tolket det 🙂

 • Aimeè
  Heii! Har nettopp bestilt garn til å strikke denne fine genseren selv, men jeg finner ikke rundpinne nr 12 og 15 🤔 Vil du linke til meg?
  Hilsen nybegynner 🙋🏼‍♀️

  • Hei! Jeg kjøpte i butikk, litt usikker på hvor du finner på nett. Dra til en butikk som selger garn og lignende, de har garantert 😀

Comments are closed.