Nå nærmer 17. mai seg med stormskritt og i dag prøvde jeg meg på litt forskjellige frisyrer. Valget falt på denne da den er gjort på under 5 minutter – vi skal nemlig kjøre allerede 5:30 på morgenen og jeg har mest lyst til å prioritere litt ekstra skjønnhetssøvn på puten fremfor halvannen time på badet!

1. Spray håret med tørrsjampo for bedre tekstur, hold og volum
2. Gre alt håret bak i en lav hestehale, fest med transparent gummistrikk
3. Flett hestehalen, og dra deretter litt i den slik at den blir stor og voluminøs
4. Snurr fletten rundt seg selv som en ‘bun’ og sikre med fliseklemmer
5. Lås frisyren med en god hårspray, da holder den hele dagen!

Tips: har du en fin hårspenne liggende er det kjempefint å sette inn som en liten ekstra detalj. Eller kanskje lage en sløyfe av et tynt 17. mai bånd og sette den på en fliseklemme før du fester den? Eller hvis du vil gjøre enda litt mer ut av frisyren – dra inn litt blomster i den. Brudeslør er helt nydelig!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Bunadsfrisyre på 1-2-3

 • Jeanette
  Har du en god tørrshampo å anbefale? (ikkje batiste sine, da de ikke er bra får håret)

 • Kristin
  Hei! Har du tips til en god solkrem for ansiktet? Føler at alle solkremer tetter porene mine, gir meg uren hud, gjør meg grå og gusten og gir meg mangel på glød. Jeg bruker ikke hudsminke og bruker derfor ikke sminkeprodukter med solfaktor i. Ikke så lett å finne en solkrem til fjeset som virkelig er god – har du noen tips?
  Ha en fin helg når den kommer og ha en fin 17. maifeiring 🙂

  • regine
   Hei! Kommer litt ut av det blå her, men har du testet den fra cliniderm? Kan kjøpes på apotek, og jeg er kjempe fornøyd med den.

  • Hei Kristin 😀 Jeg elsker Elixir sine solkremer for ansiktet! Jeg er veldig sensitiv til solkrem i ansiktet, men denne reagerer jeg ikke på. Tvert i mot føles det bare som en fuktighetskrem og den funker gull under makeup også. Klem!

 • S
  åå superfin frisyre!! Kan du vise hvordan du ville hatt håret hvis du skulle hatt det løst?✨

 • thea
  Hei 🙂 Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurer på hvordan du gjør det med Billy når du reiser med han til Spania. Jeg skal selv ut å reise med min hund i sommer. Gir du Billy ormekur både før og etter reisen hos veterinær her i Norge?

  • Hei Thea! Jeg gir Billy ormekur 1-2 dager før vi drar hjem fra Spania 🙂 Ingenting før, foruten rabies vaksine og halsbånd som beskytter mot sandfluer i Spania. Det er veldig viktig og du får det hos veterinæren i Spania! Man kan også få dråper fra apoteket i Norge som beskytter mot dette. Klem!

 • Bell
  Kos deg i morgen! 🇧🇻

 • Karoline
  Litt skuffet over 17.mai-inspirasjonen som du lovet. Du skrev for noen innlegg tilbake at det skulle bli «17.mai stemning her inne til den store gullmedaljen». Nå er dagen her i morgen og du har kun lagt ut borddekkingen fra i fjor og en frisyre. Forstår hvis du har vært opptatt, men jeg forventet litt mer :-/
  Ellers liker jeg bloggen din veldig godt og håper du får en flott 17.mai feiring🇳🇴

 • Superflott hårfrisyre, så minimalistisk, elegant og fin!<3 Ønsker deg en riktig flott 17.mai-feiring i morgen! <3 <3 <3

  https://siljealice.com

Comments are closed.