Hipp hipp! I morgen tidlig 07:30 serveres 17. mai frokosten hos oss, og i siste liten følte jeg at vi manglet litt snacks til bordet. Kanskje noen av dere er i samme båt? Vel, da er 17. mai skewers en helt genial idé! Det er supergodt, friskt og litt søtt å snafse på etter frokosten. I tillegg er det dekorativt og stemningsfullt å plassere på bordet. Tips: knytt 17. mai sløyfer rundt glassene for prikken over i’en (jeg må gjøre det i morgen tidlig da alt av pynt ligger i huset). Vipps så har du perfekt snacks til champagnefrokosten! Søtt, syrlig og enkelt å spise for gjestene. Hvordan ligger dere an med forberedelsene?

Rødt, hvitt og blått..! Nå kan frokosten starte 🇳🇴

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “Den perfekte 17. mai snacksen

 • Helene
  For en fin idé! Skal prøve dette til neste år. Håper du hadde en nydelig feiring!

 • Maren
  Hei☺️Hvilken str har du i lovelolita kjolen din?🥰🥰
  Helt nyyydelig fin🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️
  Kan man få nok hvite kjoler?
  Tro ikke det?🙈☺️☺️

Comments are closed.