Denne uken har vi hatt besøk av vennene våre og vi har virkelig storkost oss fra start til slutt! Ble helt trist da vi slapp de av på flyplassen og kunne oppriktig ønske vi hadde minst en uke til sammen. På en annen måte gleder jeg meg til å ha tid til og dele litt hyppigere innlegg med dere nå fremover og ikke minst hjemme fra Bergen! Hodet mitt bobler over av ideer og det er så mye jeg innhold jeg har lyst til å produsere. Gleder meg skikkelig til det! I skrivende øyeblikk sitter vi faktisk på flyet hjem til Bergen, og i morgen våkner jeg hjemme i sengen min igjen. Hallelujah! Det blir helt nydelig.

Da vi var på Breathe tidligere denne uken tok jeg med meg kameraet, for denne restauranten er faktisk FOR bra til og ikke deles! Hit må dere ta turen hvis dere noen gang befinner dere i Marbella. Atmosfæren er nydelig, drinkene er magiske, og maten? Får vann i munnen bare av å tenke på den, jeg. Blåskjell til forrett og Red Curry til hovedrett kan virkelig anbefales! Avslappet lounge stemning, perfekt for både en tur ut med venner eller litt romantikk.

Nå gledes det til å komme hjem! Da skal det bli 17. mai stemning her inne til den store gullmedaljen. Enn så lenge håper jeg at dere får en nydelig helg og at dere storkoser dere hva enn dere skal finne på! På søndag er jeg tilbake for fullt, og da håper jeg dere klikker dere inn for litt inspirasjon. Stor klem!

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Breathe with friends

 • Ida-Amalie
  Hvor er kjolen fra? <3

 • T
  Har du noen tips på å få en effektiv og bra uke? Eventuelt, hvordan fikk du til å presse ut innlegg her på blogg før, når du i tillegg hadde jobb hver dag? Håper du kan svare, ha en fin helg skjønne deg! <3

 • Ingvild
  Har skjekket bloggen din 3 ganger i dag men ingen oppdatering…. skuffende… ikke hold løfter du ikke kan holde… ha en fin uke da…

 • Emilie
  Hei! Hvor er den fine blusen fra?<3

 • Tone L
  Hvor ligger denne restaurangen da? Skal til Marbella på 17 mai 🙂

Comments are closed.