Jeg trodde ikke jeg hadde gledet meg så mye til mai måned før jeg faktisk våknet opp og så på kalenderen at det var 1. mai i dag..! Nærmere sommeren har vi aldri vært. Årets fineste måned spør du meg, og det er så mye jeg gleder meg til.. Dra hjem til Bergen og forhåpentligvis få med meg blomstringen av de fine kirsebærtrærne i byen, arrangere champagnefrokost for vennene mine, møte familien min, begynne på fasaden til huset vårt, bake pavlova (hehe).. Og ikke minst, selvfølgelig kle på meg den fine bunaden min igjen! Henge den på lufting, pusse sølvet… Ja alt det som er stas. Mai, du er fin! Men først av alt skal jeg nyte Marbella og jeg GLEDER meg til å få besøk av naboene. Som vi skal kose oss! Nei, fytti rakkern det er mye hyggelig å se frem til denne måneden. Blir glad langt inn i sjelen, jeg! I disse dager sitter jeg nemlig stengt inne og jobber med en spennende deadline som skal leveres i morgen. Kanskje det er derfor jeg blir så giret og gleder meg litt ekstra til ting fremover. Øynene er firkantet og hodet er tåkete. Gleder meg til morgendagen, da er jeg ferdig!

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Pretty happy because …

 • Stine
  Bestilte tur til Marbella idag med noen venner!! Spontan reise hvor vi drar om typ 3 uker! Kan du legge ut noen tips og steder man bør sjekke ut? 🌸💞🌸

  Noen fine steder man kan ta bilder haha, shopping, resturantene osv? 💫 Hadde satt såå stor pris på det fine!!

  Vi skal også leie via Airbnb er tanken, da styrer man jo alt selv noe som er veldig greit 🔆

  • Så gøøy!! Gled dere 😀 Skal se om jeg kan samle noen tips før vi returnerer til Bergen nå i starten av mai <3

 • M
  hvor er kjolen din fra ? <3

 • Malin
  Så du har Clarins SOS primer på badet i innlegget fra Ibiza, er du fornøyd med den? 😊

  • JA! Elsker den 🙂 De dagene jeg ikke bruker sminke spesielt, for den gjør huden litt jevnere i hudtonen og freshere. Men utrolig fin under makeup og <3

 • Studenten
  Hvor er kjolen du har på deg fra?

  Lurte også på om du unne laget ett innlegg med styulingstbps til antrekk, altså ulike typer antrekk nå som vi går mot sommeren. Antrekk som er budsjettvennlig i forhold til studentlommeboken men som gjør at man ser fresh ut <3

 • Kjersti
  Vil du kanskje lage et innlegg om hva du serverer på frokosten 17. mai? 🙂

  • Det blir ikke noe hokus pokus! Men kan gjerne lage et planleggingsinnlegg 😀 Ikke dumt, sikkert flere som skal arrangere! <3

 • Da må du forte deg så du får med deg blomstringen, er på god gang de 🙂 Ha en super mai!

 • Maren
  Har du bleket tennene ?Så fine hvite tenner✨✨😍 Hvilke type bleking har du brukt evnt🙏🏻🙏🏻
  Klemklem til deg fining🦋🦋

 • Enig, mai er en kjempefin måned!<3 Åh, det blir spennende å følge med på hva du har gående fremover! 😀 <3
  Ønsker deg en herlig tipp topp dag!<3

  https://siljealice.com

 • M
  Så utrolig fin kjole!! 🙂 Har du link til den? Finner den ikke inne på nettsiden 🙁

Comments are closed.