annonselenke

Jeg elsker å plukke opp tips fra venninnene mine og denne lille saken her er en av dem..!

Jeg hadde min nydelige venninne Karoline på besøk her i Marbella for litt siden, og jeg kunne ikke unngå å stirre på huden hennes! Sminken lå typ perfekt, og det var ikke en pore å skimte hos henne i motsetning til meg. Hun delte en liten beauty secret med meg – og det var denne lille stiften av en sak fra Mac! Pore Refiner Stick heter den, og du legger den rett og slett på områder hvor du føler at sminken legger seg i porene før du påfører foundation. For eksempel på nesen og området rundt. Ta-dah! Porene er nærmest slettet fra ansiktet og huden ser mye glattere ut. Jeg måtte rett ut å kjøpe den, selvfølgelig!

.. Du finner tryllestaven av en stift, HER!

13 Responses to A little monday beauty tips

    • Lagt meg veldig sent den siste uken. Ikke bra! Rundt ett tiden…

      Hehehe neida 🙈😂 Jeg legger den før foundation! Etter alt annet ♥️ Kan også legges oppå foundation for en touch up i løpet av dagen! Klem

  1. Hei! Vet du redigerer bildene dine i Lightroom, men bruker du ferdige presets? Eller redigerer du hvert bilde helt fra bunnen? Til slutt, redigerer du bildene på dataen eller på telefonen? Referer til bildene dine på instagram. Synes bildene dine er sååå fine redigert og har lenge sett etter et filter som dette! Du er NYDELIG. Klem<3

    • Hei! Jeg redigerer ett bilde fra bunnen, legger evt. på litt av mine egne filtre (du kan lagre en redigering du er fornøyd med til et filter for senere bruk). Deretter kopierer jeg redigeren og limer den inn på alle bildene jeg bruker i samme setting 😀 Noen gnager bruker jeg tezza appen for filter også – love it. Tuuusen takk!! Klem

  2. Tony Moly egg pore silky smooth balm fra Vita er også nyyydelig! For å minske porer og få jevn struktur. Ikke minst er produktet et gull egg så er sykt lekkert 🙌🏼

  3. Takk for tips, yay!! Kan du legge ut video tutorial eller bilder hvor du bruker den ? <3

Follow @ Instagram