annonselenke

Jeg elsker å plukke opp tips fra venninnene mine og denne lille saken her er en av dem..!

Jeg hadde min nydelige venninne Karoline på besøk her i Marbella for litt siden, og jeg kunne ikke unngå å stirre på huden hennes! Sminken lå typ perfekt, og det var ikke en pore å skimte hos henne i motsetning til meg. Hun delte en liten beauty secret med meg – og det var denne lille stiften av en sak fra Mac! Pore Refiner Stick heter den, og du legger den rett og slett på områder hvor du føler at sminken legger seg i porene før du påfører foundation. For eksempel på nesen og området rundt. Ta-dah! Porene er nærmest slettet fra ansiktet og huden ser mye glattere ut. Jeg måtte rett ut å kjøpe den, selvfølgelig!

.. Du finner tryllestaven av en stift, HER!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “A little monday beauty tips

 • Silje
  Når legger du deg? Over annen primer, eller rett etter hudpleie?

  • Lagt meg veldig sent den siste uken. Ikke bra! Rundt ett tiden…

   Hehehe neida 🙈😂 Jeg legger den før foundation! Etter alt annet ♥️ Kan også legges oppå foundation for en touch up i løpet av dagen! Klem

 • Karoline
  Hva heter den? Kommer bare inn på primer-siden til kicks gjennom linken..

  • Prep + Prime Pore Refiner stick! Den ble utsolgt veldig fort etter jeg la den ut, derfor linken ikke funker riktig 🙈😫

 • C
  Hei! Vet du redigerer bildene dine i Lightroom, men bruker du ferdige presets? Eller redigerer du hvert bilde helt fra bunnen? Til slutt, redigerer du bildene på dataen eller på telefonen? Referer til bildene dine på instagram. Synes bildene dine er sååå fine redigert og har lenge sett etter et filter som dette! Du er NYDELIG. Klem<3

  • Hei! Jeg redigerer ett bilde fra bunnen, legger evt. på litt av mine egne filtre (du kan lagre en redigering du er fornøyd med til et filter for senere bruk). Deretter kopierer jeg redigeren og limer den inn på alle bildene jeg bruker i samme setting 😀 Noen gnager bruker jeg tezza appen for filter også – love it. Tuuusen takk!! Klem

 • Line
  Tony Moly egg pore silky smooth balm fra Vita er også nyyydelig! For å minske porer og få jevn struktur. Ikke minst er produktet et gull egg så er sykt lekkert 🙌🏼

 • Oh, supersmart beauty hack! 😀

  https://siljealice.com

 • Tina
  Takk for tips, yay!! Kan du legge ut video tutorial eller bilder hvor du bruker den ? <3

  • Hvis jeg gjør en makeup look igjen så inkluderer jeg den i rutinen! Men tror en video alene hadde blitt veldig kort (a) <3

 • Marianne
  omg kor e steinen/krystallen fra?:O

Comments are closed.