annonselenker

Ripple Glass: HER
Ripple Champagne Glass: HER
Ripple Long Glass: HER
Ripple Karaffel: HER

Jeg har vært forelsket i Ripple serien til Ferm Living helt siden den ble lansert, og har siden vi kjøpte huset visst at dette er serien vi skal ha i kjøkkenskapene. Heldigvis for meg var M helt enig – han elsker den like mye som meg! I anledning Royal Design sitt 20-års jubileum har de 20-50% rabatt på ALLE lagerførte varer. Og da måtte vi jo bare slå til nå! Et lite tips hvis noen av dere også har denne serien notert på ønskelisten… Eller noe annet fra de andre kjente merkevarene. Her gjelder det å holde tungen rett i munnen så man ikke går helt bananas, er jo så mye fint! M – send mer penger. Neida 😉

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Just ordered

 • kk

  Vet du om man får toll/mva på gucci.com ?

 • Elin

  Hei!
  Har de laveste glassene og de er superfine. Men dessverre et STORT men her… de er veldig upraktiske med tanke på at glasset er så tynt og utrolig lett knuselig. Hadde 12 av disse, men har nå bare 4 igjen. De rommer også lite, men det er vel mer smak og behag 🙂

 • V

  Hei! Så tidligere et innlegg der du hadde Gucci-beltet, og vurderer å kjøpe meg et selv, men er litt usikker på hvordan størrelsene fungerer .. Jeg er 75 cm rundt midjen, hvilken størrelse ville du da anbefalt?

  • Hei! Jeg aner ikke faktisk, jeg prøvde det i butikken så fant jeg rett størrelse slik. Husker ikke hva det var engang! Men søk opp measurements guide til belter, så finner du forhåpentligvis ut av det 🙂 Ville tatt et belte som er litt større enn målene dine, slik at “enden av beltet” blir langt nok til å feste i hempen på siden av buksen. <3

 • Den serien er superfin, så delikat og enkel!<3

  https://siljealice.com

Comments are closed.