Golden hour. When sunlight (and everything else) turns magical. Jeg våknet overraskende tidlig for søndag å være, og følte meg uthvilt etter en god natt med søvn. Endelig en god natt. Jeg har ikke sovet noe særlig bra de siste nettene da det virker som om det har flyttet en hakkespett inn i nabolaget. Jeg tuller ikke. Det er konstante hakkelyder hele natten, og når jeg endelig tror det er over starter det søren meg igjen. Godt hakkespetten også har tatt helg.

Vel, i og med at jeg våknet synkronisert med solen i dag fikk jeg med meg ‘the golden hour’ hvilket var helt magisk. Jeg tok med meg Billy ut på morgentur og det var så fint! Ikke et menneske å skimte, og roen over søndag traff meg rett i hjertet. Ingen roping fra ivrige spanjoler eller råkjørere i nærområdet (de kjører som noen griser her) – kun lyden av fuglekvitter og stillhet. Jeg plukket med noen ville blomster på veien og da jeg kom inn igjen koste jeg meg med morgenkaffen + en ny utgave av Vogue. Jeg savner å lese norske magasiner og jeg skjønner selvfølgelig ikke bæret av hva som står i denne utgaven. Men, bildene inspirerer som alltid og dessuten er den spanske utgaven av Vogue muligens den mest inspirerende måten å lære språket på.. Hehe

I bakgrunnen akkurat nå står ‘morgenkaffe’ spillelisten til Spotify på shuffle. Jeg elsker å trykke denne på play på morgenkvisten som bakgrunnsmusikk – denne må dere følge for et friskt pust i hverdagen. Avslappende, nydelig og nesten litt rørende musikk som gjør starten på dagen litt ekstra fin..!

God søndag, dere.

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Golden morning hour

Comments are closed.