annonselenker


Jeg blir hoppende glad av å stå opp tidlig, ta på meg treningstøyet, kose meg med kaffekoppen til God morgen Norge og deretter kjøre en svett morgenøkt! Det er ingenting som gjør meg mer giret til livet enn det. Rett og slett et perfekt humørboost som setter et deilig grunnlag for resten av dagen. Yay!

Tights: HER
Topp: HER

Disse omgivelsene er helt magiske, og jeg prøver alltid å legge opp treningen slik at jeg kjører styrketrening innendørs / hikes og cardio utendørs. Med riktig musikk i ørene blir treningen en lek – eventuelt en underholdende podcast! Og ikke minst treningstøy jeg føler meg fresh i. Det er viktig! Jeg kjøpte dette settet i grått og rosa rett før jeg dro til Marbella og jeg ELSKER det! Synes det er så kult med sett som matcher om dagen. Nyyt onsdagen, fine! ✨

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Morning session

 • Anne Mette

  Prøvde å sende deg melding på instagram, men null svar! Hva heter sangen på storyen din som snaaart går ut? Den når du kjører i bilen!!!! Håper på svar. Klem

 • Maren

  Åhh super digg sett😍😍✨☀️ Hvilken str har du i ditt? 🙏🏻
  Ha en fin dag vakre deg🦋🦋

 • hege

  Hva gjør du med hunden din når du er borte for eks ute å shopper osv i spania? kan han være hjemme alene eller har du noen til å passe? lurer bare fordi jeg har veldig lyst å flytte nedover for et år, men vet ikke hvordan jeg skal gjøre det med hund i forhold til når jeg er på jobb osv🙊

  • Hei Hege! Noen ganger er Billy hjemme i leiligheten, andre ganger tar jeg han med meg. Så lenge det ikke blir så mange timer er ikke det noe problem for oss <3 Det har generelt aldri vært et dilemma - man finner alltid en løsning! Og her i Marbella kan du ta med deg hund på flere spisesteder også, faktisk 🙂 Det er koselig! Klem

 • Ella

  Hei fine deg!☀️
  Vi skal på ferie til Marbella og Malaga, og lurer på om du kan lage en liten guide, med både bosted, restauranter, strandtips og hva vi bør se?:)

  På forhånd, tusen takk!!:)

  • Hei Ella! Jeg skal lage en guide etter sommeren når vi skal flytte hjem igjen – vil oppleve mest mulig slik at jeg kan lage så best guide som mulig 😀 Klem <3

 • Madelen

  Så fin du er! Du kan ikke lage en Marbella guide, ting man burde se/gjøre? 🙂

 • karen

  heisann <3 hvilke farge har du i charlotte tilbury light wonder fundation? vet du om man får tak i denne på flyplass også? klem

  • Hei søte! Jeg har den i 6 medium <3 Tror ikke man får kjøpt den på flyplasser! Er litt usikker, men har aldri sett det før. God klem!

 • Superkult treningssett! Du ser megafresh ut! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Linn

  Hvor er solbrillene fra? 🙂

 • Christina

  Du er SÅ fin!!! <3 omg :* nydelig!
  Gleder meg fælt til Marbella tips når du flytter hjem, men kunne du tipset om 3 ting å gjøre/se nå? Skal dit en langhelg nå straks <3 takk på forhånd :*

 • Lisa

  Hvor er skoene fra? 🙂

Comments are closed.