Etter 8 måneder i Marbella må jeg fremdeles klype meg selv i armen hver dag. Det føles som en drøm, og jeg klarer ikke helt å skjønne at vi faktisk ‘bor’ her. Palmer overalt, deilig klima og ikke minst et hav av cafeer med favorittmaten min. Det å finne en god smoothie bowl eller avocado toast hjemme i Bergen er nesten umulig. Men her? Her finner du det nærmest på hvert gatehjørne. Her forleden stoppet vi innom Organic Café i Fuengirola etter at vi hadde kjørt venninnen min til flyplassen. Vi har egentlig aldri vært ordentlig i denne byen tidligere da vi hovedsakelig holder oss i Marbella, men vi tilbake!

Jeg har aldri smakt rosé latte før, men tro det eller ei – den var like god som den var fin å se på. Jeg trenger oppskriften!

En annen ting jeg har fått totalt dilla på i det siste er falafel wrap. Herregud så godt det er, og falafel er jo så enkelt å lage hjemme selv! Da vi satt her hadde Magnus og jeg en het diskusjon om at jeg kunne tenkt meg å gå ‘all in’ når det kommer til å spise vegetar. Jeg er jo ikke noe særlig glad i kjøtt, og jeg velger alltid andre alternativer når jeg har muligheten. Vi ble vel enig om at jeg ikke trenger å gjøre en stor ‘statement’ ut av det, men at jeg heller får holde det slik som nå. Jeg spiser 9/10 ganger ikke kjøtt, men jeg vil heller ikke utelukke det. Det er i hvert fall ett steg i riktig retning og bedre enn ingenting.. 🙂

.. I morgen reiser jeg til Ibiza for jobb og jeg gleder meg noe helt vilt! Jeg har aldri vært der før og blir helt til mandag. Gleder meg til å pakke dere med i kofferten! Magnus reiser ut igjen på jobb for to uker kun én dag etter jeg returnerer, og denne gangen har jeg bestemt meg for å bli i Marbella istedenfor og dra tilbake til Bergen slik jeg vanligvis gjør. Rett og slett nyte de to ukene for meg selv, jobbe med prosjektene mine uten å bli distrahert, fokusere på trening og helse.. Rett og slett se på det som en to ukers retreat. Det ser jeg frem til, selvom det knyter seg litt i magen også! Jeg er livredd for å føle meg ensom og alene etter alt som har vært tidligere, men samtidig er jeg så mye sterkere mentalt enn hva jeg noensinne har vært at det skal nok gå helt fint.

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Rosé latte & decisions

 • Susanne casandra solås
  Jeg har troa på deg ! Du greier å være aleine:)

 • Anonym
  Fuengirola er et så koselig sted! Og så fin mat og drikke – det slår sjeldent feil, haha 😀 Lykke til med alt du skal fremover, det kommer helt sikkert til å gå fint <3

 • Emma
  Hei Eirin <3
  Ville bare si at det er så deilig å titte innom her for en daglig dose inspirasjon.
  Lurte også på hvordan det går med å lære spansk nå som du har vært der i 8 måneder?
  Klem

 • Supergøy å høre at du spiser mye veggismat og muligens har lyst til å utvikle det! 😀 Jeg har vært veggis i 8 år, vegeterianer de fire første årene og veganer nå de siste 4 årene, og stortrives virkelig med det!<3 Det er en stegvis prosess og det er bare å ta det helt i sitt eget tempo!<3
  Du får bare rope ut om du skal til Oslo, så skal jeg guide deg rundt på en skikkelig veggis-spisetur! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Mia
  Jeg lurer på om du kan lage et innlegg om HVORDAN du finner motivasjon til å trene, og å leve sunt?
  At man får det bedre med seg selv biter ikke på meg.

 • Anja
  Wow, så tøft av deg å ville gå litt mer all in på vegetarfronten! Det gjør virkelig underverker for kropp og sjel (og miljø) – som du sikkert selv merker 🙂
  Hvilke argumenter har Magnus for at du/dere skal fortsette spise kjøtt?

 • Nathalie
  Kan du dele din oppskrift på falafel wrap?😋

 • Ann
  Blackberry Cafe i Fuengirola er også veldig bra 😊

 • Andrea
  Gratulerer så mye med å bli ambassadør for Rituals, Eirin! Så utrolig stas! 😍 Krysser fingrene for at du får dele en rabattkode på produktene deres en gang. De har så mye bra 😍✨

Comments are closed.