Inneholder
Annonselenke

TUESDAY TIPS..! Mitt hemmelige våpen for en glødende og jevn hudtone på kroppen når armer og ben skal få lufte seg, er denne tuben med ‘body blur’. Jeg klarer meg ikke uten! Det er nesten som å legge et filter på huden, om jeg kan beskrive det slik. Jeg påfører den på både legger, armer og krageben når jeg hopper i en sommerkjole jeg vil føle meg litt ekstra fin i. Det perfekte party trikset? Huden får ekstra glød, brunfarge og i tillegg tilførsel av masse fukt!

Jeg har min i fargen latte light, og jeg bestiller den her hos Nelly. Den er veldig drøy i bruk og det er ikke mye som skal til før man oppnår optimalt resultat! Jeg elsker å påføre den på kinnbena og neseryggen også for litt ekstra glød. Dagens lille tips for en photo-ready finish! Ha en fin-fin dag ✨

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “And then, add some . .

 • Lina
  Dette er helt utenfor innlegget. Men hva er ditt forhold til trening, hvor mange ganger i uken trener du?
  Jeg føler veldig på et press rundt dette og føler at alle trener hele tiden og bare spiser salat liksom. Jeg er redd for å ikke holde meg syltynn for tenker at det er bare det gutter vil ha. Hvordan er ditt syn på dette og hva tenker du rundt kroppress med en kjæreste?
  Du stråler virkelig <3

  • Hei skjønne! Jeg trener når jeg har lyst. Noen uker kan det være 0 økter, andre 3-4. Prøver å holde meg til 3 økter i uken 🙂 Helt ærlig så føler jeg lite på kroppspresset. Og dette i forhold til kjæresten er aldri noe jeg har tenkt over engang. Han liker meg akkurat som jeg er! Klem <3

 • Mia
  Farger den av på klær? 😊

 • Smart triks med at en kan påføre det i ansiktet også, det er nok kjempefint! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Sanne
  Hei! Hvilken av fargetone bruker du? <3

Comments are closed.