Denne skrubbhansken har blitt min nye favoritt i dusjen..! Jeg er veldig flink til å ta vare på huden min fra halsen og opp, men jeg tar meg selv ofte i å glemme resten av kroppen. Jeg fikk nesten litt sjokk etter en real ‘skrubberunde’ med den nye hansken, da huden føltes helt babymyk etterpå. Den glødet rett og slett! Farvel til grov og gusten vinterhud. Jeg ser solen skinner overalt hjemme, og da er det vel perfekt å innføre dette i dusjrutinen ettersom det er tid for lettere antrekk og mer hud fremover! Gjør det til et aldri så lite me-time rituale. Jeg kan faktisk garantere at du vil føle deg superfresh etterpå!

.. Jeg elsker å ta et bad på kvelden og senke skuldrene etter en lang dag.
La oss inngå en pakt om at vi prioriterer mer tid til selvpleie denne uken!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Scrub away the weekend

Comments are closed.