Morgenstund har gull i munn, og den nye kaffemaskinen vår fra Elkjøp har revulosjonert hverdagen vår her i Marbella. Endelig kan vi drikke god kaffe sammen i store krus, ta en liten intens kopp kaffe på farten – ja til og med lage en stor og deilig kanne når vi får besøk. Og alt dette med kun én kaffemaskin! Senseo Switch 3in1 tilbyr nemlig alle disse tre funksjonene i én – helt fantastisk! Jeg ante ikke at dette fantes før nå nylig og ble helt i ekstase ettersom jeg er fan av kanne-kaffe, og min bedre halvdel av kaffemaskin som lager én enkel kopp. Nå trenger vi ikke ha flere maskiner på kjøkkenbenken lengre!

Lager du kaffe på kanne kan du bruke akkurat den typen filterkaffe du foretrekker. Skal du lage en enkel kopp eller et stort krus med kaffe – da har Senseo de perfekte kaffeputene i ulike smaker og størrelser. Medium pute for en enkel kopp, og en større pute til et helt krus med deilig filterkaffe! Ønsker du en ekstra sterk og intens kaffe derimot, da velger du intensity select på maskinen, og får en liten shot med kaffe. Helt genialt, altså!

.. Og er du like glad i en dæsj melkeskum i kaffen som som meg – da kan du lage profesjonell café-kaffe hjemme med Senseo Switch 3in1 sin melkesteamer! Den lager tykt og deilig skum med ett enkelt trykk – både til kalde og varme drikker. Enkel å rengjøre er den også, da lokk og visp går rett i maskinen!

Senseo Switch 3in1, et stort utvalg
av kaffeputer og melkesteameren finner du HER

.. Inviter over en venninne på en god kopp kaffe og overrask med en nydelig blomsterbukett i samme slengen da vel! Nå får du nemlig et gavekort på 300,- fra Interflora med på kjøpet når du handler Senseo Switch 3in1 hos Elkjøp. Nå gleder jeg meg til flere hyggelige stunder som dette fremover!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Coffee lovers

Comments are closed.