Vi går mot slutten av uken og jeg tipper hodet ditt er fylt med tanker og litt stress. Du puster kanskje litt tyngre innimellom, og tankene kverner litt ekstra på kvelden. Tar du deg selv i å ta et dypt drag nå og da? Det gjør jeg, men ikke like ofte som jeg gjorde før jeg tok i bruk denne teknikken i hverdagen.

Calm appen er fantastisk på alle måter – en skikkelig velvære app som jeg sverger til hver eneste dag innen alt fra meditering til calming bedtime stories. Disse er fine å ha på øret når man ønsker å koble hjernen helt ut før natten. MEN! Det tok lang tid før jeg oppdaget at appen hadde en egen ‘breathe’ seksjon. Føler jeg meg litt stresset eller overveldet går jeg alltid inn hit og jobber med pusten noen minutter. Det gjør underverker hver eneste gang. Anbefales!

Kunsten er å fylle lungene med så mye luft du klarer, holde pusten slik i 3 sekunder, og deretter tømme lungene helt for luft igjen. Jeg får det ikke like bra til uten appen som hjelpemiddel da den fungerer som en ‘coach’ underveis, så den må dere virkelig teste ut om dere føler for litt ‘stress relief’. Klem!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Når du føler deg litt stresset

 • Helene
  Takk for tips!! Liker godt at du har slike innlegg innimellom. Du er en fin person <3

 • Calm-appen har jeg hørt mye bra om – den må testes ut, kjenner jeg! 😀 <3 Takk for påminnelsen!<3

  http://siljealice.com

 • Linn
  Hvor er genseren fra?

 • Thea Aass
  Vakre lyse Eirin <3
  Ønsker deg en magisk helg fylt med kjærlighet, harmoni og good pust helt ned i bakken!

  Hjertehilsen fra meg til deg

 • Har testet denne appen noen ganger. Litt kjedelig at det skal koste for og bruke den. Eller bruke hele liksom. Men den er veldig fin og bruke vis man ofte er stresset.

 • Hanna
  Har testet den og liker den veldig godt selv!

  Og du – jeg skal til Marbella med familien neste helg for å være der i påsken. Hvordan er egentlig temperaturen nå? Er det sånn at man kan gå i shorts/bikini og bade liksom, eller er det litt for kaldt ennå? 🙂

  • Hei Hanna 😀 Nå er det mildt, men ikke supervarmt! Ligger på mellom 17-20 grader. Synes det er litt for kaldt til å bade, men legger meg gjerne ned med solsengen en time eller to – solen varmer godt når den først står på!

 • Anonym
  Hei, fine du <3 Så i kommentarfeltet på innlegget om «World happiness day» at du gjorde kognitiv terapi ++ hjemme tidligere. Kan jeg spørre hva det gikk ut på, hvis dette ikke blir for personlig? Du er virkelig et forbilde, og jeg setter så stor pris på at du viser at det er mulig å jobbe seg gjennom perioder som virker usannsynlig vanskelige. Jeg heier veldig mye på deg <3 Klem

Comments are closed.