Solen skinner, fuglene kvitrer og i skrivende øyeblikk lytter jeg til ‘Care for you’ av Mario mens den milde brisen via balkongdøren som står åpen gir meg gåsehud på armene. Jeg elsker soldager som disse – det gir meg så mye motivasjon og inspirasjon! Blir liksom glad helt inne fra hjerteroten.

En kaffepause på balkongen midt mellom dagens gjøremål og arbeidsoppgaver, mens jeg snakker om alt og ingenting med M – det har liksom blitt en rutine. Jeg liker hvordan vi alltid girer hverandre opp og får store drømmer til å virke oppnåelig. Han har den brusende effekten på meg og jeg elsker det.

Jeg har endelig fått fingeren ut og dratt skrotten ned på treningssenteret igjen denne uken – i dag er jeg så støl at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Likevel drar jeg på meg den trangeste jeansen jeg har fordi den er ny, og jeg får ikke nok av den. Jeg fant den på Zara og den minner om Levis!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Crème de la crème

 • Susanne casandra

  Kan du linke til genseren og buksen ?:)

 • Yvonne

  Den jeansen var kjempefin og trodde først det var Levis, kan du linke? 🙂 Misunner deg som er i varmen, er noen varme dager på Østlandet nå, men brått blir det kaldt igjen 😫🥶

 • Åh, så koselig å høre om hvordan du og kjæresten prater og drømmer sammen – det er fint det! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Martine

  Hei! Tror du kanskje du kunne laget et innlegg om hvordan du justerer i Lightroom? Jeg har sett at du tidligere svarte at du redigerer lys og farge, men jeg har prøvd og skjønner fortsatt ikke hvordan du får den gylne brune fargen! Har du noen tips å triks?

  • Den gyldne fargen får du vet å gå inn på color, og deretter justere ‘hue’ på gultoner, rød og oransje. Drar du feks. hue på rød opp, da blir fargene mye finere og varmere <3

 • Ylva

  Hei fine! Synes du er så FLINK med bilder og layout på bloggen, og jeg lurte egentlig bare på hvilken font du bruker på de små ordene du ofte har mellom innleggene? Sånn som i dette innlegget der det står “honey.”<3

 • Ida

  Hvor er koppen fra?

 • Kaisa

  Hej! Var är den fina tröjan ifrån? <3

Comments are closed.

Translate