Jeg har fått et nytt favoritt produkt i sminkevesken! Da min gamle brynskygge knuste i kofferten følte jeg for å prøve noe nytt. Jeg endte opp med et perfekt sammensatt kit for lekre bryn! Ikke bare er det to fargenyanser man kan mikse for å oppnå den perfekte fargen, men det er også en highlighter som gjør seg helt nydelig under brynene for et mer våkent og definert resultat. Vil du se litt ekstra fresh ut er highlighteren helt nydelig å legge i øyekroken også!

.. Et kit som er helt nydelig å slenge i vesken, da det følger med både koster og speil! I looove it.

8 Responses to Something for your brows

  1. Kommer du til å skrive en ny bok?☺️ Elsker boken din, og hadde digget en vol 2 av den. Keep up the good work!

  2. Hei, jeg lurte på om du kunne ha vist hvilke farge kombo du har på neglene 🙂
    Ha en fin uke videre

    • Hei! Akkurat nå har jeg bare en blank neglelakk med gull glitter fra &otherstories. Savner negledamen min, haha! Orker ikke gjøre noe med det nå når jeg er i Marbella ettersom ingen gjør SNS her 😇

Follow @ Instagram