Hvis jeg kunne valgt ett antrekk resten av året – da tror jeg det måtte blitt dette! En smooth blanding av klassisk og kult. Denne fine jakken blir min vårjakke denne sesongen, og den er minst like fin åpen som knyttet igjen. I dag tittet solen frem og da måtte jeg bare kombinere den med verdens kuleste skjørt!

JAKKE: HER
SKJØRT: HER

HEELS: ZARA

Hele dagen har jeg (og M) fartet rundt og laget innhold til uken. SÅ digg å ha min partner in chrime tilbake, jeg har ikke ord! Planen var egentlig å dra ut og spise i kveld – rett og slett leve opp til ønsket mitt om ‘flere date nights’ denne måneden. MEN, vi bestilte heller takeaway og venter på maten as we speak. Date night er flyttet til i morgen istedenfor! Likevel skal det sies at takeaway og filmkveld ikke er så gale det heller. Tvert i mot så er det superkoselig! Nå blir med andre ord det fine skjørtet mitt raskt byttet ut meg joggisen. Skuldrene skal senkes og kvelden nyyytes! Håper dere har en fin kveld. Klem!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Moo-chas gracias 🐄

Comments are closed.

Translate