💆🏼‍♀️Arranger en kosekveld for deg selv! Handle inn litt godsaker og en deilig ansiktsmaske, kanskje? Sett håret opp i en bun, hopp i den mykeste joggisen du har, lakker neglene dine, popppp popcorn og snurr en skikkelig jentefilm. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes slike kvelder er helt magiske og jeg føler meg som et nytt menneske med en helt ny energi når jeg våkner opp dagen etterpå! Det er så viktig å prioritere tid til og senke skuldrene innimellom.

Ta en skikkelig opprydning i klesskapet (og skoskapet). Jeg elsker å rive alt ut av skapet, sortere det i hauger, vaske skapet og deretter henge på plass igjen de plaggene jeg elsker etter fargekoder for oversikt. Sorter fire hauger slik; 1. keep – 2. pack away – 3. donate – 4. sell. Heller lite enn for mye, etter min mening! Da kan jeg love deg at det vil bli ekstra inspirerende å finne frem antrekket mandag morgen. Garderoben føles rett og slett som ny!

👛Stå opp tidlig på lørdag og dediker formiddagen til vintage shopping! Kjøp deg en latte to go, plugg musikk i ørene og drøm deg bort i skatter med historie. Det hyggeligste med vintage shopping er når du finner en skatt som føles sånn ‘YES!’ med en gang du får øye på den. Google deg frem til vintage butikker i byen din eller stikk innom Fretex! Har du gjennomført punktet over kan du ta med deg det du ønsker å donere i samme slengen.

💄Vask sminkekostene dine. Når gjorde du det sist? Det er så viktig å holde de rene for sminkerester og bakterier, hvis ikke kan huden din i verste fall reagere med å bli irritert og uren. La dette bli et helgeprosjekt! Jeg tok alle mine i går kveld og det gjorde dagens sminkerutine litt ekstra hyggelig.

🧶Sett i gang et strikkeprosjekt? Det er som terapi og avslappende! Jeg ble så inspirert av Camilla Pihl sine fine oppskrifter at jeg kjøpte inn både garn og pinner. Hvor mange ganger har jeg ikke prøvd å strikke før, liksom? Ender alltid opp med at jeg glemmer bort hele prosjektet uten å fullføre, men nå er jeg faktisk nesten ferdig. Så stas å gå med noe man selv har laget og brukt tid på!

🥘Prøv deg på en helt ny rett! Eller kanskje bake noe du aldri har bakt før men alltid har hatt lyst til? Dette er den perfekte søndagsaktiviteten. Trenger du inspirasjon til oppskrifter bør du sjekke ut Ida Gran Jansen sin fristende blogg! Har du for mye til overs kan du kanskje glede en nabo eller to?

🌈Gå en fin tur med en venninne! Ta med dere en sekk med niste og sitteunderlag, legg telefonene igjen hjemme og bare KOS dere i nuet!

🙏🏼Søk etter inspirasjon til den kommende uken! Kanskje du føler for litt forandring? Det gjør vi alle i blant! Jeg elsker å henge på Pinterest. Her kan man blant annet finne masse inspirasjon når det kommer til makeup, antrekk og hårfrisyrer. Prøv ut en ny frisyre eller test ut en ny makeup-look! Kanskje sette sammen et nytt antrekk av noe du allerede har i skapet? Små ting som gjør at man føler seg litt ekstra inspirert og fin i hverdagen. GOD HELG!

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “8 things to do this weekend

 • Amy

  Hei Eirin:)
  Syns håret ditt har så utrolig fin farge. Tar du kun striper eller legger du kaldt skyll oppå?

 • Marte

  Kosekveld done deal! Om du vil ha ei ny turvenninne når du flyttar til Sandviken så må du rope ut <3

 • J

  Omg, trenger den kåpen i øverste hjørne😩😍 Vet du hvor den er fra?

 • Sara

  Hvor handler du vintage i Bergen Eirin? <3

 • Siv

  Jeg er så glad for at du finnes der ute Eirin. Bloggen din gir meg skikkelig godfølelse, slik som i dag på en ellers grå og trist søndag! Du har ikke tenkt på å gi ut ny bok? Jeg har ofte med meg den gamle boken din i vesken min, og titter i den når jeg har behov for litt inspirasjon 🙂 Klem fra Sørlandet <3

  • Tusen, tusen takk! Herregud så koselig tilbakemelding <3 En bok nummer to er mulig, hvem vet! Så hyggelig at du enda bærer rundt på den første jeg gav ut. Varmer hjertet mitt! Stor klem

 • Maren

  Har du et godt tips til rydding av klesskapet? 😃 Skulle ryddet mitt, men synes det er så vanskelig å kvitte seg med plagg, selv om jeg ikke har brukt noen av de på leenge. Men tenker alltid hmm hva hvis jeg vil bruke de senere 😂 Vil egentlig mye heller ha et mindre klesskap og mer oversiktlig enn overfylt! Hehe😍🌸

  • Sjekk ut de fire stegene jeg skrev 😀 Er jeg usikker på et plagg tenker jeg at da kommer jeg garantert ikke til å bruke det. Elsk hvert plagg – da sitter du igjen med en ikke overfylt garderobe, garantert! <3 Klem

 • Finfin liste! 😀 Haha, sminkekostene vasker jeg faktisk en gang i måneden, så der føler jeg at jeg har relativt god kontroll! Jeg prøvde en ny middagsrett i går og det var supergodt! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Kristine

  Hvor er kåpen fra? <3

Comments are closed.