God søndag! Håper helgen deres har vært fiiin. Her hos meg er det skikkelig søndagsstemning og det er så deilig! Det er med stor glede at jeg kan fortelle at jeg fortsetter samarbeidet med Elkjøp i år, og jeg gleder meg vilt til å teste duppedingser og nødvendigheter i hverdagen som forhåpentligvis dere kan la dere inspirere av! Førstemann ut er et stilikon av en laptop! Hvorfor? Den er kledd i 100% skinn! Like… what? Du leste riktig! Hvis du er på jakt etter en ny laptop har Elkjøp har et bredt utvalg – noe for enhver smak! HP Spectre Folio som jeg har fått lov til å teste får du kun eksklusivt hos dem. Etter min erfaring føles Spectre modellen som et steg inn i fremtiden – den er så smart, fleksibel og morsom å bruke! Elsker at man kan flippe opp skjermen til en tablet.

✔ Kledd i 100% skinn
✔ Høyttaler fra Bang Olufsen
✔ Tynn og lett å bære med i vesken
✔ Kan brukes som en tablet med touch-skjerm
✔ Kompatibel med digital penn for kreativt arbeid
✔ … Inntil 18 timers batteritid (!!)
✔ Med bakbelyst tastatur

Da hendene mine strøk over laptopen for første gang hadde jeg et lite ‘wow’ øyeblikk. Jeg har aldri sett eller kjent på en laptop som er i skinn før. Så utrolig kult..! HER kan du lese alt om HP Spectre Folio, samt se hele utvalget av laptops! Og du? Husk at du alltid har 50 dagers åpent kjøp hos Elkjøp.

.. Nyt kvelden fine ✨

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Style icon

 • Vilde
  Uff, jeg syns ikke noe om skinn. Kvaliteten er positivt, men det er andre måter å oppnå det. Viktigere er hva har dyret gått gjennom på veien. Har leverandøren av laptopen tatt noe standpunkt der? Håper du tar deg tiden til å undersøke om du ikke allerede har gjort det

 • Frida
  Er helt enig med Vilde. I tillegg trenger man ikke en datoer i skinn, det er bare synd at igjen enn gang at dyrerene må lide for noen «pen» produkt. (Håper du vet at de mange ganger også bruker hundskinn som skinn, at det ikke alltid er kue, hvis det får deg at tenke om)

 • Riin
  I want this but I am hesitating. How big is this? Do you know if it would fit into Craftory’s (www.craftory.com) leather case?

 • Riin
  Sorry.. I thought it’s with the leather case, but now it seems it’s built with the leather case? Am I right?

Comments are closed.