Små gleder i hverdagen kan for eksempel være at du kan lage kaffe hjemme, nesten som en profesjonell barista. Er du glad i kaffe med fluffy melkeskum som etterlater den perfekte melkebarten? Da du plotte en melkeskummer på ønskelisten! Jeg er SÅ glad i min fra Nespresso og blir skikkelig glad de dagene jeg tar meg litt ekstra tid til kaffen og bruker den. Tips; rasp gjerne litt mørk sjokolade over for ekstra kosestemning. Det er såå godt!

I dag kickstartet jeg torsdagen med en svett time på Barry’s før jeg dro hjem og hadde hjemmekontor. Elsker morgenøkter, er så godt å få det gjort! Nå kjenner jeg at magen vrenger seg av sult, og så fort jeg er ferdig med jobb skal jeg tusle ned på kjøkkenet og kokkelere. Jeg elsker å lage mat og nå som M er på jobb kjenner jeg at jeg utfordrer kreativiteten på kjøkkenet litt ekstra. Vanligvis er det nemlig han som lager middag når han er hjemme slik at jeg kan fokusere 100% på jobb og det er skikkelig luksus. Men, det er godt å være tilbake på kjøkkenet igjen må jeg innrømme! Haha. Ha en fin kveld, søte ✨

3 Responses to You’re like the foam to my coffee

  1. Hei, kanskje et rart spørsmål, men hvor mye melk pleier du å ha i melkeskummeren, og hvilken koppinnstilling? Hver gang jeg har brukt den føles det ut som om det nesten bare blir varm melk og skummet må tas ut med skje etterpå😩

Follow @ Instagram