Jeg elsker søndager. Hvorfor? Fordi alt føles så mye roligere og mer harmonisk. I dag for eksempel? Jeg våknet overraskende tidlig av meg selv, tuslet inn i stuen, fyrte i peisen og hadde Friends på i bakgrunnen mens jeg kokkelerte pannekaker. Det er så og si på menyen hver helg og jeg blir aldri lei!

Banan, jordbær og peanøttsmør er den faste toppingen hver gang. Ekstra godt smakte det i dag ettersom vi kunne nyte frokosten ute på balkongen! Helt magisk. Hvis ikke dere har snappet opp oppskriften enda så finner dere den altså her. En av dere tipset meg om at jeg burde piske eggehvitene for seg selv før jeg vender dem inn i røren for å få et ekstra luftig resultat. Det kom jeg selvfølgelig på etter at jeg hadde laget røren – but next time. Takk for tips!

.. Nå står filmkos på agendaen som en fin avslutning på helgen. Håper helgen deres har vært super!

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Sunday love affair

Comments are closed.