Titt’hei fra en litt sliten Eirín i Oslo! For en dag dette har vært. Det har gått i ett bankende kjør siden alarmen ringte 4:30 i morges, og nå skal jeg straks returnere til Bergen igjen. Det blir deilig! Dagens møter har gått over all forventing, og 2019 vil bli et spennende år med mange nye baller i luften. Det er sikkert og twist! Vel, nå skal jeg ikke spore for mye av. Dere vet at jeg er over gjennomsnittet glad i hudpleie, og hvem liker vel ikke gode tips?

Vi har alle våre skjønnhetsprodukter som vi ikke kan leve uten, og akkurat nå stiller disse tre produktene høyt hos meg..! Jeg elsker å tipse om ting jeg ikke klarer meg uten (okei, dramatisk – men dere skjønner poenget). Dessuten elsker jeg når jeg kan plukke opp tips selv fra andre – så hvorfor ikke samle mine 3 favoritter akkurat nå i et innlegg og dele dem med dere! Alt fra ny foundation favoritt, til øyekrem og magisk god lipbalm som jeg alltid har i vesken.

CLARINS HYDRA-ESSENTIAL LIP BALM: HER
CLARINS NEW SKIN ILLUSION FOUNDATION: HER
OLE. H BANANA BRIGHT EYE CREAM: HER

Dere vet at jeg har vært blodfan av Clarins sin BB Cream i flere år.. Vel, den nyeste foundationen deres er overraskende nok enda bedre. Jeg trodde aldri jeg skulle bytte! Den dekker litt mer og gir en fantastisk fin glød. Dessuten holder den huden fuktet og flawless hele dagen! Pluss for nydelig flaske og applikator som minner om serum. Ellers jeg stor fan av Ole Henriksen sin Banana Bright øyekrem. Denne har litt shimmer i seg som virkelig lysner opp øyepartiet! Helt perfekt på dagtid for et våkent blikk – men om natten holder jeg meg til Kiehl’s Avocado øyekrem. Jeg trenger ekstra mye fukt til huden denne kalde vintersesongen og den er fet! Og mens vi snakker om fukt? Clarins sin fuktighets lipbalm er perfekt for tørre lepper og gir en fantastisk fin og naturlig finish. Denne bruker jeg hver eneste dag på leppene mine! Vil gjerne avslutte med at produktene ikke er sponset – jeg er bare veldig fan. Klem!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Mine 3 beauty favoritter nå

 • Katrine
  Hvilken farge bruker du i foundationen fra Clarins? ❤️ Hva tar du den på med?

 • Ina
  Takk for gode tips. Hvilken farge har du på foundation?

 • Emilie
  Hvilken farge har du i clarins foundationen?✨ Og hvordan synes du den er i fargen i forhold til BB creamen?

  Klem Emilie

  • Jeg har de i Auburn 😀 Denne foundationen føler jeg er mer true-to-skin. Altså at den ‘smelter’ mer naturlig inn i hudtonen min! Klem 💕

 • Mia
  Elsker slike innlegg! Kjøpte en concealer du tipset om for lenge siden, den elsker jeg og bruker fortsatt❤️ morsomt at du tar opp begge disse øyekremene, jeg har gått å tenkt på begge to og hvilken jeg skal prøve(hvertfall først). Studenbudsjettet holder ikke til begge nå, så har du noen tanker om hvilen du ville gått for hvis det bare er en av øyekremene du kunne beholdt? Klem

  • Den er fantastisk!! 💕 Så morsomt at det er de to du har vurdert 😀 Hvis jeg skulle valgt… Hmmm! Det er nesten umulig, haha! Føler Ole Henriksen sin lyser mer opp under øynene, mens Kiehls sin gir bedre fukt! Klarer faktisk ikke velge :O

 • Det er alltid gøy med nye beauty tips! 😀 Takker og bukker!<3

  http://siljealice.com

 • Mari
  Så fine tips 🙂 den lipbalmen, er den den beste du vet om for sprukne lepper? Jeg sliter veldig med det for tiden, og føler virkelig at ingenting hjelper 🙁 stoler alltid på dine tips når det gjelder skjønnhetsprodukter, for jeg har fått så mange gode tips ved å lese bloggen din som virkelig har funket for meg! 🙂

  • Denne fra Clarins + Mentholatum leppepomade er de desidert beste leppeproduktene jeg har prøvd 🙂 Så sliter du veldig med tørre lepper, ville jeg absolutt testet dem ut! Sistnevnte får du til ikke mer enn 59,- hos Vita og er helt super. Klem!!

 • ida
  Lurer også på hvilken farge du har i foundationen! Savner når du er i marbella for da er du alltid såå flink å svare på kommentarer <3

  • Jeg svarer alltid på alle kommentarer, men denne uken har det tatt litt lengre tid før jeg har fått svar. Full rulle! beklager det <3 Jeg har den i fargen Auburn 😀 Klem

Comments are closed.