fbpx

Okei, er det lov å si at jeg elsker dette antrekket? Helhvitt er så lekkert, og den fine perlevesken satt virkelig prikken over i’en. Elsker slike små skatter i garderoben, og jeg er så glad jeg fant den! Stort pluss at den spriter opp interiøret mens den henger til pynt hjemme også, mihi. Vel, i morgen går turen til Oslo og jeg gleder meg stort! Hele dagen er fullpakket med møter, og jeg måtte bestille meg et enda tidligere fly på morgenkvisten for å rekke alle. DET gir meg energi, og i dag er jeg glad inn til margen! 2019 er året hvor jeg endelig kan skru opp tempoet igjen på jobbfronten. Det gir meg lykkerus!

COZY SETT: HER
CHUNKY SNEAKERS: HER
PERLEVESKE: HER
KÅPE: MANGO

32 Responses to Creamy vibes

  1. Altså, WOW! Dette kunne vært tatt rett ut fra et verdenskjent motemagasin. Du stråler independent!

  2. Vakre deg, og for et lekkert antrekk 🙂 Kan jeg spørre hvor den lekre klokken er fra? Ha en fortsatt fin kveld, skjønne <3 klem

  3. For et fantastisk antrekk og fargene 😍 Elsker det jeg ååå!! Hvordan str. har du i settet?💛klem

Follow @ Instagram