fbpx

Når du har lyst til å kle deg komfortabelt som om det er søndag, men likevel vil føle deg fin siden det er mandag.. ✨

Hair clips: HER
Teddy genser: HER
Bukse (sett): HER
Perleveske: HER

Jeg er alltid på utkikk etter vakre hair clips, og da jeg kom over disse tre bare måtte jeg ha dem! De er alle like fine kombinert som alene, og tar antrekket til nye høyder på null komma niks. Jeg liker også å bruke dem når jeg sminker meg for og få luggen bort fra ansiktet! Vel, i og med at jeg har hjemmekontor i dag har jeg pakket meg inn i en myk teddy genser, komfortable bukser og fluffy tøfler! Helt perfekt når det er kaldt og snøen daler ned utenfor.

4 Responses to Søte clips til håret

  1. Åå fine 💓
    Anbefaler deg å ta turen innom Glitter, fordi det bugner det av masse hårpynt som er av nyheter! Kjøpte med en del her om dagen, blant annet i beige og med akrylperler på! Venter bare på brunfargen så popper de frem 😃🌵

Follow @ Instagram