Mandagen er her og morgenen min startet med God morgen Norge på skjermen mens jeg knasket i meg dagens frokost og svarte på mails. Det ble knekkebrød med digg pålegg og grønn te! Enkelt og godt. Denne uken er fylt med mye jobb, en kort reise, mye kos og fine begivenheter!

Mandag: Hjemmekontor, planlegging av ukens blogg-plan, skyte innendørs bilder til innhold. Trene på ettermiddagen!

Tirsdag: Mandagsmøtet ble flyttet til tirsdag da det er meldt strålende sol denne dagen. M og jeg skal ut å lage innhold, sette oss på en café, planlegge uken og vårt felles prosjekt. Mellom slagene skal Billy til veterinæren for vaksine! Klokken 12:00 har jeg det ukentlige telefonmøte med agenten min.

Onsdag: Avreise til Oslo tidlig på morgenen. Jeg skal på dagstur i forbindelse med spennende møter og har sommerfugler i magen!

Torsdag: Jobbe, bestille flybilletter til Marbella, trene og feire pappa sin bursdag på kvelden. Hipp hipp hurraaaa for verdens beste pappa!

Fredag: Siste innspurt med jobb før helgen. Filme sminke og hudpleie-vlog. På kvelden blir det venninnekos!

Lørdag: Fridagen min skal jeg bare kose meg og få unnagjort en treningsøkt. På kvelden blir det surprise som ble avslørt og ikke lengre er en surprise, men fest med de beste jentene blir det uansett! Haha..

Søndag: Hviledag + jobbdag. Planlegging av den kommende uken! Magnus har reist på jobb, og da må det planlegges litt ekstra nøye.

.. Håper dere får en nydelig uke!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Ukens agenda

Comments are closed.