Jeans: Zara
Kåpe: Joseph
Sko: Strafford

God helg mine trofaste venner. Jeg håper dere vet det allerede, men jeg minner dere gledelig på det igjen – jeg setter sånn pris på dere, og jeg er så glad i dere! Håper dere storkoser dere denne helgen, hva enn dere måtte fylle dagene med. I dag har jeg bakt boller, og resten av helgen skal jeg trøkke dem i meg med beina høyt! Lørdager er hellig for meg, og også den eneste fridagen min i uken. Den skal derfor nytes med alt fra trening, frisk luft, sosiale settinger og vinkveld med min fine bestis, Cath! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra fredagsbesøket hos pappa. Se det flotte speilet han kjøpte til meg brukt – som en veldig tidlig bursdagspresang! Hjertet mitt hoppet over et slag da han bar det inn i stuen! Det blir lekkert i nye huset. Goood helg fra Billy og meg!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Og så var det helg igjen

 • Rebecca
  Elsker skoene! Leter etter noe lignende<3

 • Helen
  Elsker stilen din! Hvor er de fine ringene dine fra?:)

 • Stine
  Elsker de skoene, og har lett meg ihjel på nett. Vet du hvor jeg kan finne de?

 • Sarah
  Du har så inspirerende blogg! Jeg vurderer å kjøpe slikt bilde som du har på veggen. Det som er et stjernekart over hvordan himmelen var den dagen du og din kjære ble sammen. Men jeg lurte på om du husker sånn ca pris på hvor mye det kom på tilsammen for bildet + frakt? Mvh Sarah

 • H
  Stilig antrekk! Hvit bukse er jo ganske stilig, men jeg føler aldri jeg passer i det selv. Og de skoene er så kule! Er glad i mine selv, synes de er gode å gå i.
  Kan jeg spørre, hva skjedde med hun som var manageren din(?var det manager eller noe annet, beklager hvis jeg tar feil), Lise? Ble det ikke videre samarbeid og eventuelt hvorfor? Dere virket som et godt team og så samstemte over bloggen.

  • Hei! Jeg ble syk i 2017 og måtte sette det andre firmaet mitt helt på vent, hvor Lise var på teamet. Det var med andre ord ikke noe dramatisk som skjedde der, annet enn at jeg måtte fokusere på helsen og roe ned 💕

 • Jeg elsker speilet, sjukt vakkert! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Linda
  Hi Eirin!
  Love that mirror, where is it from? <3

Comments are closed.