Annonse│#INVITERTAVGINATRICOT

Lørdag kveld sjekket jeg ut fra Excellence Punta Cana og søndag kveld landet jeg endelig i Bergen. Det var en fryktelig lang reise, og kontrasten da jeg spaserte ut fra flyplassen var stor! Nå er det mandag ettermiddag, og jeg fryser enda. Frosten har satt seg og immunforsvaret jobber hardt kjenner jeg! Det er ikke bare bare å gå fra 28°C til minus fire, haha! Jetlag’en derimot takler jeg ganske greit, og det var overraskende deilig å komme hjem igjen. Ahh!

I dag har jeg vært litt uggi-buggi som vi sier her hjemme (uggen altså, haha). Men jeg har ikke sett M på tre uker, så vi har bare kost oss sammen! Jeg får bruke morgendagen som min mandag, og komme inn i de gode arbeidsrutinene igjen da. Ikke minst skal jeg tilbake på Barry’s og Cath skal joine! GØY. I dag dro vi ut tidlig for å spise frokost sammen, og på vei hjem kjørte vi innom posten for å hente pakker. Det gikk stort sett greit helt til den siste pakken ble utlevert – da fikk jeg raskt et forklaringsproblem og haken til M gikk i gulvet. Haha! Joda, denne frøkna her har bestilt en 1,5 meter stor julekrans til det nye huset og vi fikk den ikke inn i bilen. En halvtime senere ute i snøstormen klarte vi å demontere og få den inn. Da kunne vi heldigvis le av det!

Jeg skal uten tvil reise tilbake å bo på dette hotellet igjen en vakker dag. Det er virkelig å anbefale! Nå derimot skal jeg nyte resten av kvelden hjemme i min egen seng med en god serie. I morgen er jeg back in bizz, og jeg gleder meg til å oppdatere dere! Håper mandagen har vært fin. Klem!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Bye for now, Punta Cana

Comments are closed.