fbpx

. .  I ‘ l l  t h r o w  t h is  c u t i e  o n 

Nå nærmer hjemreisen seg med stormskritt, og jeg gleder meg litt ekstra når jeg tenker på at denne deilige kåpen henger og venter på meg. Den føles som en eneste stor bamseklem mot kroppen, og jeg synes den er  fin. Fun fact though – dette er det første og eneste plagget jeg eier i mørk brun. Denne fargen har faktisk aldri appellert til meg – men nå begynner den virkelig å falle i smak. Det er noe vakkert, delikat og ‘cozy’ over brunt denne tiden på året.

Apropos hjemreise, det høres sikkert rart ut at jeg ‘gleder’ meg til å reise hjem fra dette idylliske stedet. Men, det er enkelt og greit fordi det er så mye spennende som venter meg denne tiden fremover! Jeg overtar endelig mitt første hus noensinne (eller vårt såklart) om under en uke, jeg får endelig sove i armkroken til kjæresten som jeg ikke har sett på 3 uker, Kristina kommer til Bergen for å henge med Cath og meg, også er det en god håndfull fine anledninger som venter. Ikke minst skal vi returnere tilbake til Marbella om ikke så lenge for sol og varme! Det er godt å ha noe og glede seg til.

6 Responses to Whenever I need a teddy hug

  1. Hei, Eirin!

    Jeg (sammen med fler etter hva jeg har sett i kommentarfeltene) etterlyser det innlegget der du viser telefonen din som du kommenterte tidligere i julen at du ville lage – hvilke apper du sverger til og hvordan du har organisert sidene dine!!:-) Håper å se dette meget snart, nettopp kjøpt meg ny iPhone – samme som deg – iPhone X, og trenger sååårrt info 🙂

    Klem, Ida. – STOR fan av deg!

Follow @ Instagram