Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg alltid kjøper en liten ‘suvenir’ med meg hjem når jeg er på reise. Det kan være alt fra dekor til interiør, smykker, en julekule eller små skatter. Jeg elsker å ha slike minner og ikke minst påminnelser rundt meg i hjemmet! Det gjør meg alltid litt ekstra glad når jeg først får øye på dem, og tar meg rett tilbake til de gode opplevelsene. Denne gangen ble det et par øredobber i gull med perler, og jeg synes de er  vakre.

B R I G H T  L I K E  G L I T T E R
A N D  B U B B L Y  L I K E  C H A M P A G N E

Jeg elsker å bruke statement øredobber i hverdagen for å gi antrekket det lille ekstra! Litt glitz n’ glam i hverdagen løfter både humøret og selvfølelsen min. Men hey, det gjør trening også! Nå må jeg se å hoppe i treningstøyet, for jeg skal nemlig møte Cath for en svett økt på Barry’s. Wohooo, beste følelsen!

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Souvenirs from Punta Cana

Comments are closed.