fbpx
Annonse│#INVITERTAVGINATRICOT

G O O D  M O R N I N G  F R O M  P A R A D I S E

.. OMG! Dette var akkurat det jeg trengte etter en måned hjemme i regnfulle Bergen. I går reiste jeg til Punta Cana for en uke med trening og velvære sammen med Gina Tricot, og jeg måtte klype meg selv i armen da jeg våknet i morges og så skyggene av palmer reflektere gjennom gardinene som blafret i varm bris på hotellrommet. Her skal jeg tilbringe de neste fire dagene og det gledes. Jeg har aldri vært i den Dominikanske Republikk før. Excitiiiing!

Travel light they said.. Når det kommer til produktene mine klarer jeg det bare ikke! Og stearinlys pakker jeg alltid med meg i kofferten. Da blir plutselig hotellrommet litt mer koselig på kveldene, og ikke minst på morgenkvisten når jeg skal stelle meg. Reisen hit var fryktelig lang, og jeg la meg til å sove så fort jeg kom frem i går kveld – nokså tidlig. I dag våknet jeg opp uthvilt og fit (not so much though) for fight! Jeg er 5 timer bak norsk tid, forresten.

Om en liten halvtime skal jeg møte i lobbyen, for vi skal nemlig på zip-lining! Wish me luck ✨

20 Responses to Woke up in Punta Cana

  1. Såå gøy, har så lyst til å dra dit! Når jeg ser alle de fine produktene dine kom jeg på at jeg gjerne kunne tenkt meg et innlegg med hva du reiser med! Gjerne alt her 😀

  2. Hei! Et litt rart spm, men hvilken vinterjakke/parkas ville du valgt hvis du skulle kjøpe en nå? Klem<3

  3. Hei, fine Eirin! Kan jeg spørre hvor gullklokka på bildet er fra? Den var superfin!! Stor klem❤️

Follow @ Instagram