Annonse│#INVITERTAVGINATRICOT

G O O D  M O R N I N G  F R O M  P A R A D I S E

.. OMG! Dette var akkurat det jeg trengte etter en måned hjemme i regnfulle Bergen. I går reiste jeg til Punta Cana for en uke med trening og velvære sammen med Gina Tricot, og jeg måtte klype meg selv i armen da jeg våknet i morges og så skyggene av palmer reflektere gjennom gardinene som blafret i varm bris på hotellrommet. Her skal jeg tilbringe de neste fire dagene og det gledes. Jeg har aldri vært i den Dominikanske Republikk før. Excitiiiing!

Travel light they said.. Når det kommer til produktene mine klarer jeg det bare ikke! Og stearinlys pakker jeg alltid med meg i kofferten. Da blir plutselig hotellrommet litt mer koselig på kveldene, og ikke minst på morgenkvisten når jeg skal stelle meg. Reisen hit var fryktelig lang, og jeg la meg til å sove så fort jeg kom frem i går kveld – nokså tidlig. I dag våknet jeg opp uthvilt og fit (not so much though) for fight! Jeg er 5 timer bak norsk tid, forresten.

Om en liten halvtime skal jeg møte i lobbyen, for vi skal nemlig på zip-lining! Wish me luck ✨

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Woke up in Punta Cana

Comments are closed.