fbpx

That kind of friend that lights up your day, mood, energy 
and simply makes you feel better when you need it

Denne fine bordlampen fikk jeg i julegave av familien min og jeg elsker den allerede! Jeg har lenge ønsket meg en lampe som gir energi via lys, spesielt i denne ‘mørketiden’ vi er i nå. Rett og slett fordi jeg har hørt at det hjelper! Aldri har jeg sett eller funnet en jeg synes er fin, som jeg kan plassere i leiligheten min og faktisk beundre i tillegg. For meg er det viktig at den ikke bare er bra for meg, men at den også er dekorativ! Og nettopp det synes jeg denne er.

Soft white – det perfekte leselyset.
Bright white – når du skal konsentrere deg.
Cool white – når du trenger påfyll av energi.
Warm white – når du vil slappe av.

Foreløpig vil jeg prøve å ha lampen min på skjenken rett ovenfor sofaen, da det som oftest er her jeg sitter i de ulike situasjonen som Wellner passer til. Med tiden skal jeg ønske meg en ‘bridge-bro’ for å oppgradere, slik at lampen kan bli enda smartere. For eksempel vekke meg om morgenen, kontrolleres via telefonen ++. Jeg elsker duppedingser som dette, og jeg gleder meg til å teste den ut mer i tiden fremover! Nyyt søndagen, fine ✨

13 Responses to Say hello to my little friend

  1. Hei. Holder på å skal bestille st tropez selvbruning. Er det den med blå topp eller hvit. Setter pris på svar. Ha en fin dag.

  2. OK, jeg merker at nerden i meg elsker denne! 😀 Jeg synes den i tillegg er kjempefin, skikkelig soft og elegant og passer veldig fint i hjemmet. Du må gjerne holde oss oppdatert på hva du synes om denne, jeg er spent på å høre! 😀 <3

    http://siljealice.com

  3. IKEA har fått noen smarte lyspærer som man kan regulere både styrke og farge på, fra en app på telefonen eller via fjernkontroll. Bare et tips😊

  4. Denne virket spennende!
    Supert om du vil skrive et innlegg når du har hatt den en stund og si om du merker noe til lampen. Spent på om den har effekten som loves! 🙂

Follow @ Instagram