· W e l c o m e  J a n u a r y ·

Første måneden i 2019 og jeg er klaaaar! Det skal likevel sies at det eneste jeg liker med januar er de mørke, hyggelige stundende innendørs og følelsen av blanke ark. Regnet og mangel på dagslys derimot kunne jeg gjerne vært foruten! Det er ekstremt utfordrende å jobbe denne perioden, da jeg er totalt avhengig av lys. Bahh! Det er liksom mørkt hele tiden. MEN! Jeg skal ikke la det stoppe meg, og dessuten får jeg noen doser sol og varme denne måneden også. Jeg skal blant annet på jobbreise til den Dominikanske Republikk, også returnerer vi nok til Marbella i slutten av januar. Det blir månedlig pendling til/fra Marbella – Bergen det kommende halvåret, og det ser jeg virkelig frem til. Litt her og litt der! Her kommer 10 ting jeg vil gjøre i januar.

· 10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH ·
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Få nytt design på bloggen! I og med at vi har et helt nytt år foran oss, har jeg veldig lyst til å gjøre noen endringer på bloggen. Det er på tide ettersom jeg har hatt det samme designet i flere år nå! Designet er klart alt, men installeringen gjenstår og det er det som tar tid.. Men, jeg gleder meeeg!

2. Være flinkere på Instagram og skape gode rutiner der. Dele flere bilder, ig-stories osv! Har dere noen ønsker til tutorials eller innhold på stories så er det bare til å skyte ut. Gleder meg til å komme i gang for fullt! Tror jeg rett og slett bare må slutte å være så perfeksjonist, og ikke overtenke innholdet.

3. Vil og vil.. Dette punktet handler vel mer om hva som gjøres..! Julepynten og det fine treet mitt må pakkes bort, og jeg har litt delte følelser rundt det, haha. Det er så innmari koselig å stå opp om morgenen, eller kose seg på kvelden når det er pyntet til jul! Men på en annen side skal det bli veldig godt å få pakket ting ned for en frisk start på 2019. Vanligvis ville jeg kjøpt noen nye pynteputer eller dill-dall for å ‘freshe’ opp det gamle, men nå er interiør-kontoen stengt for denne leiligheten – hver eneste krone spares til det nye huset! Jeg kjenner jeg gleder meg sykt til en ny start i nytt hjem dette året.

4. Ta en årsrengjøring i spillelistene mine, å fylle på med deilig musikk. Fjerne gammel musikk jeg har gått lei og tilføre ny inspirasjon!

5. Holde liv i de gode rutinene når det kommer til helsen. Prøve å få 7 timer søvn om nettene, lage mer mat fra bunnen av, prøve nye oppskrifter, trene regelmessig, og ikke minst holde ‘kosedagene’ til lørdager! Jeg er godt i gang heldigvis, og har en følelse på at jeg kommer til å være mye flinkere til dette i år kontra i fjor. Det er muligens fordi årshoroskopet mitt sier det! Hahaa…

6. Lage en ny bakgrunn for det nye året og årstiden som jeg kan dele med dere. Det er hyggelig og inspirerer litt ekstra når man flipper opp dataskjermen!

7. Utfordre meg selv mer! I fjor gikk jeg jo helt i dvale på jobbfronten som et resultat av ‘mørket’ jeg var i, men nå som jeg er frisk og tilbake til meg selv 100% er jeg klar for å ta grep. Si mer ja (men takke nei når jeg bør takke nei), reise, og bare kjøre på med alt jeg hadde lyst til i fjor men ikke kunne mestre slik som situasjonen var! Første mission er jobbreise til den Dominikanske Republikk på mandag, og jeg blir borte en hel uke. Herregud, jeg gleder meg sånn!

8.  18. januar overtar vi som tidligere nevnt huset, og derfor har jeg naturligvis som mål å planlegge mest og best mulig! Spennende..

9. Pakke ut, teste og bruke den nye Philips Hue Wellner lampen min! Jeg fikk den til jul av familien, og den virker til å være helt genial i mine øyne. Du kan stille den inn på ulike innstillinger som gir tilpasset lys – relax, read, concentrate, energize! Kanskje jeg skal lage et innlegg om den?

10. Kjøpe meg et par nye treningssko. Altså, det høres sikkert merkelig ut – men føttene mine har vokst fra 38 til 39 det siste året og seriøst 90% av skoene mine passer ikke lengre. Sykt?! Jeg løper med krøllete tær til det dunker på Barry’s om dagen, og trenger sårt å investere i et nytt par. Mistenker at det er fordi Magnus napper meg i tærne hver gang han går forbi meg når jeg ligger i sengen. Neida, joda! Hahaaa.. Ønsker dere en MAGISK januar! 

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i januar

 • Christine
  Såå fin og perfekt smeltet sminke! Ønsker meg oppdatert sminkevideo! <3

 • Kjempefin liste! Jeg synes virkelig det er inspirerende å lese disse 10 ting jeg vil gjøre i…-innleggene + bildene er alltid så herlige! 😀 <3
  Varme bamseklemmer til deg!<3

  http://siljealice.com

 • Kamilla
  Kan du lage en sånn try-on haul som er inn å gjøre på YouTube? Gjerne med vintermote som tema!
  Trenger inspirasjon mot vinterdepresjon!

 • Helene
  Ønsker deg et godt nyttår, Eirin! Gleder meg til å følge deg, spesielt på interiørfronten i ny leilighet, Marbella og helse. Du er en inspirasjon! Ja takk til innlegg om den nye lampen, har tenkt mye på å kjøpe en slik. Klem ❤️

 • Sandra
  Lag gjerne tutorial om Charlotte Tilury produktene 😀

 • K
  Hei, bare lurte på om klima er et tema hos deg når det kommer til å pendle mellom Marbella/Bergen eller er det noe du ikke bryr deg noe særlig om?

 • Vic
  Hei!
  kunne du skrevet litt om Barrys bootcamp? hva du gjør der, hvilken type trening de tilbyr, hva du betaler osv? Har sett du skriver at du kjøper klippekort, har de ikke medlemskap og bindingstid osv? 🙂 Hadde vært interessant å høre litt om treningen der og hva du gjør

 • Hvor lager du collagene dine? <3

 • Vilde
  Du hadde jo et strikkeprosjekt! Hvordan gikk det? 🙂

  • Rett til pises 😂 Kom sykt langt, så gikk det en periode hvor jeg stoppet helt. Da jeg begynte igjen klarte jeg ikke å finne ut hvor jeg var i oppskriften, og når jeg fortsatte ble mønsteret totalt feil! Haha… arhh

 • Lisa
  Jeg synes ikke at du ikke presterte dårlig på bloggen i 2018. Tvert i mot. Kanskje du bare ser det slik selv fordi du følte deg som du gjorde? Gleder meg til å følge deg i det nye året <3

  • Line
   Synes heller ikke du gjorde en dårligere jobb. Merket ikke store forskjeller, så du har vært god der til tross for alt. Sånn at du ikke føler du presterte dårlig i fjor. La ikke merke til det på bloggen. Ønsker litt hyppigere oppdateringer likevel 🙂
   Vil gjerne se outfits i video feks. Eller sminke. Savner veldig videoene med deg og cath, hadde vært gøy med noe der igjen, hvor dere bare snakker om ting generelt som en pod og har sånne fuck, merry, kill-videoer osv. 🎉

 • Synnøve
  Hei søte deg! Gikk plutselig fra størrelse 37 til 36 i sko og har vært slik i flere år nå, forstod ingenting helt til en venninne nevnte at hun hadde opplevd det motsatte etter et økt saltinntak (som derav holder på mer vann i kroppen). Kan muligens være det som har skjedd deg? Julen byr jo ofte på mye salt, via pinnekjøtt osv.. 🤷🏼‍♀️

  • Hei fine 💕 Jeg tror det kommer av at jeg alltid har hatt ekstremt høy vrist, og at den har ‘planet’ mer ut det siste året av naturlige årsaker. Merker at den er lavere nå! Men likevel merkelig at det plutselig skjedde, haha 😀 Sikkert løpt den ned på Barry’s 😂 Klem!!

 • Elisabeth L
  Hei fine deg <3 har du lagt ut leiligheten din på salg eller har du tenkt å beholde den? Syns den er sååå fin, blir nesten trist å ikke se den mer, men regner med at neste blir like fin 🙂

Comments are closed.