SPREAD LOVE AS THICK AS YOU
WOULD PEANUT BUTTER

Cravings… Jeg tipper jeg ikke er den eneste som synes det er tøft å bryte ut av sukker-koma etter julen? Overraskende nok har jeg klart meg de siste dagene (struggle is reeal!!), men ettersom jeg er i gang med treningen igjen er jeg konstant sulten. Når søtsuget virkelig kicker inn på ettermiddagen lar jeg nisseskummet ligge i fred i godteskapet, og tyr til noe som i mine øyne er verdens diggeste peanut butter toast. Mmm! Dere  faktisk prøve den..

Rist to skiver grovbrød
Spre peanøttsmør utover toasten
Topp med friske eplebiter + litt honning
.. Strø over litt hakkede pistasjnøtter

.. Smaker helt nydelig! Og skulle småsulten kicke inn i løpet av dagen mellom måltidene, skjærer jeg gjerne opp et eple i båter og drysser litt kanel over. Det er sykt digg! Nå er det tilbake i sunne vaner for fullt, og jeg føler meg bedre allerede. Lørdagene derimot holder jeg hellig – da er det fritt frem i godteskapet! Det gjør det mye enklere og ikke minst mer motiverende å holde seg sunn i ukedagene når man har en kosedag å se frem til i uken. Ha en fiiin dag ✨

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Peanut butter apple toast

 • Yummy! Toast med peanøttsmør og epler er kjempegodt, men med pistasjnøtter blir det sikkert enda bedre – det må jeg definitivt prøve neste gang! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Thea

  Hei Eirin!
  En anne sunn snack som er veldig god og lik den du nevnte er å kutte eple i båter og ha litt peanøttsmør på eplebåten. Supergodt!

 • Lin

  Kan jeg spørre om hvor disse tallerknene er fra? Minner litt om Iittala teema sine men ble litt usikker 🙂

 • Ååå, nam!! Dette skal prøves <3 Kanel og epler er alltid en sikker vinner – koser meg ofte med det på kvelden <3 Klem!
  http://www.charlottetunes.no

 • tonje

  Nam!! alt med peanutsmør er jo helt himmelsk. 💖

  Håper du har hatt en fin juleferie og nyttårsfeiring Eirin, gleder meg til et nytt år med oppdateringer fra deg 💖 stor klem

 • Julie

  Heiii! Så deilig det så ut! Kunne du laget en bakgrunn til pcen med januar måned? Det er så inspirerende🌸 ha en fin helg, klem

 • tina

  Hei! Hvilken font bruker du i selve teksten på blogginnleggene dine? Elsker den 😀

 • Hvordan får du så fint lys på bildene dine? Det er jo mørkt hele tiden, så misunner deg dine fine og lyse bilder 😀 Det ser ut som naturlig lys! Mine bilder blir bare helt gule..

  • Lightroom! Der kan du gjøre mye med lyset 🙂 Men er helt enig med deg, er sykt utfordrende å ta fine bilder på denne årstiden! 🙁

Comments are closed.

Translate