A N N O N S E L E N K E R

SOFA │ MAGASIN ORGANIZERSTORT SPEIL │ LOVE SEATKORALL DEKORASJON
STOLKAFFEKANNE │ KARAFFELLAMPEHENGER │ LYSESTAKE


16 dager countdown… Nå nærmer det seg overtakelse med stormskritt, og jeg tenker på huset omtrent hele tiden. Var det én ting vi var enig om fra dag en, så var det at vi skal planlegge hele prosessen fra oppussing til innredning nøye. Vi skal spare der vi kan spare da både oppussing og innredning koster skjorten! Room21 er favoritt-nettbutikken min når det kommer til interiør, og nå som det er et ENORMT romjulssalg er det bare til å brette opp ermene!

Jeg gleder meg til å blåse liv i hjem & interiør kategorien her inne det kommende året – det skal bli så spennende å ta dere med på hele prosessen! Ikke minst for vår egen del blir det moro å lagre alt av før og etter bilder her inne i mitt univers, som vi kan se tilbake på med tiden. Bare å glede seg!

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “With our new house in mind

 • Stine
  Åh fine og flotte deg, Eirin 💖 Vært så inspirerende å følge deg gjennom 2018 og ikke minst de andre årene.. Alltid kunne lent meg tilbake og bli inspirert av dine gjennomførte og fine innlegg!

  Kan virkelig ikke vente til dette året slår inn for deg. Med din positivitet og dine mål bøyer jeg meg i støvet og tar av meg hatten for deg! Du er virkelig god tvers gjennom, og er det noen som virkelig står på er det deg! Snakk om å ha mange fine planer, og jeg heier virkelig på deg dette året! ⭐️🌷Klem

 • Bell
  Åååååh, så gøy! Gleder meg masse til alle innlegg om husprosjektet deres! Drar dere tilbake til Marbella i tiden huset pusses opp? ✨

 • Kjenner jeg gleder meg noe latterlig til å følge med på denne reisen!! Dere er helt rååå som har kjøpt hus og hele pakken – så kult! Med din sans og dine øyne for detaljer, vil jeg tro at huset ikke blir noe annet enn fantastisk fint. Gleder meg til å følge deg videre i 2019, med alt det måtte by på. Du inspirerer meg daglig, og det er jeg veldig glad for. Fortsett å vær deg selv – det funker fjell!! <3 Stooor klem
  http://www.charlottetunes.no

 • Silje
  Åå, så fint, er det dette huset dere står foran? <3

  • Nei, det er det ikke! Det er en annen gate i området 😍 Må være litt forsiktig med å legge ut eksakt hvor vi skal bo mtp. stalkeren 😩 Vil ikke at han skal finne ut hvor jeg bor på neste adresse – vært nok tull her jeg bor nå 😬

 • Maren
  Gleder meg masse til å følge oppussingsprosessen😍

 • Elin
  Vil bare tipse om at kaffekannen du har lagt til over her, som forøvrig koster 533kr, får du helt likedan hos IKEA for mye mindre ☺️ Skjønner godt du tar den her om du får det i spons da!

 • Madeleine
  Liker du ikke lampa fra menu men M gjør det?😅

 • Gøy, gøy, GØY! 😀 Jeg skjønner sååå godt hva du mener – min kjære og jeg kjøpte vår første leiligheten i sommer og har det siste halvåret drevet med oppussing og innredning av den nye leiligheten. Det er så viktig å ta seg god tid med både oppussing og innredning, det er da en skaper det fineste hjemmet!<3
  Jeg poset faktisk før-bildene av vår nye leiligheten på bloggen i dag, etter-bildene kommer i morgen! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Nathalie
  Så gøyt! Gleder meg til å se oppsussingen😍
  Er det i byn dere flytter?
  Skal du selge leiligheten din?😍
  Klem😘

 • Edle
  Hei! Gleder meg veldig(!!!) til å se huset når det er ferdig🤩🤩tror du at du kan ha ein nøye (du går rundt å snakker, istedenfor musikk) house tour?😍

Comments are closed.