Det er nytt år, og jeg kjenner meg klar for å starte med blanke ark og legge julen bak meg. Men dette hyggelige øyeblikket jeg kapret med kameralinsen lille julaften derimot, ville jeg likevel dele før jeg skifter tema og fokus her inne! Tidlig på morgenen med julestemningen i full sving, lagde vi en bedre frokost med alt som hører julefrokosten til. Ferskt brød fra bakeren, deilig pålegg, kakao og masse godt ble inntatt i stemningsfulle omgivelser. Levende lys, juleprogram på tv, pysjamas og en liten før-åpning av julepresangene vi skulle gi til hverandre, da vi ikke skulle feire julaften sammen. Så koos!

I det nye året skal jeg ta øyeblikk som disse med meg. Rett og slett la meg inspirere til å prioritere mer tid til helgefrokoster som dette!

.. I dag er det full storm her jeg bor, og jeg har aldri opplevd lignende. Det knirker i veggene og ja – til og med sofaen rister. Vinduene er dekket i saltvann fra havet, og det siste som frister er å gå ut! Mest av alt vil jeg kose meg inne, men jeg har booket meg plass på Barry’s. Det er vel bare til å hoppe i det..!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Hygge på morgenkvisten

 • Kristine
  Hei Eirin og GODT NYTTÅR til dere 3
  Utrolig koselig frokostbord. Dette må kopieres til helgefrokost. Har du enkle sunne middagsretter du anbefaler nå på starten av ett nytt år?
  Vert gøy med enkle oppskrifter😊😊

 • Marie
  Så på gamle bloggerne nå at du starta på journalistikk bachelor! Tok du den eller hva skjedde? Og hvordan var det?

  • Stemmer! Jeg avsluttet med årsstudium istedenfor bachelor, og valgte å prioritere karrieren da tiden virkelig ble inne for det denne perioden 🙂

 • Susanne casandra
  Godt nyttår 🙂 dette så kjempe godt ut 🙂

 • Tonje
  Riktig godt nyttår, Eirin <3
  Jeg må bare si at jeg forguder håret ditt!! Bruker du fortsatt hårrullene for volum, eller bruker du noe annet?

  • Goding!! 💖 Jeg bruker varmruller eller krølltang, varierer litt 😀 Elsker begge deler! Førstnevnte gir et mer glamorøst uttrykk med store bølger. Klem!

 • Anniken
  Hei. Hvordan har du fått marmor bordene dine så blanke og fine? 🙂

  • Bell
   Et tips fra meg er å ta litt olje på en bomullsdott og «massere» bordplaten inn med det. Eksempler på olje er cocosa, raps eller oliven.

  • Hei Anniken! Dette har jeg vært ekstremt forsiktig med (brukt bordbrikker, duk osv). Men det andre marmorbordet mitt ser ikke ut! Aner ikke hvordan jeg skal fjerne flekkene 🙁

 • Koselig!<3 Bildene dine altså, sååå inspirerende! Jeg gleder meg masse til å følge deg videre i det nye året! 😀 <3
  Klem <3

  http://siljealice.com

Comments are closed.