fbpx
Annonse│#INVITERTAVGINATRICOT + annonselenke

T h e  s e c r e t  o f  g r e a t  s t y l e  i s  t o
f e e l  g o o d  i n  w h a t  y o u  w e a r

. .  t h e r e f o r e  ,  t h i s  o u t f i t  i s  j u s t  m y  s t y l e

A B O U T

Silk shirt: H&M
Suit Pants: — ll —
Heels: HERE / annonselenke
Sunglasses: Dior

Timeplanen her i Punta Cana er TIGHT! Vi trener, spiser gode måltider og farter rundt på ulike aktiviteter fra tidlig på morgenen til leggetid. I dag har vi kjørt buggy rides og det var virkelig en opplevelse i disse eksotiske omgivelsene! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og stelt meg for kvelden. Slik ser kveldens antrekk ut! Mens jeg sitter her og skriver til dere nipper jeg på mitt første glass vin på en liten evighet, og jeg vet ikke om det er den eller den enorme mengden støv og sjiiit jeg svelget på dagens buggy ride som gjør meg fnisen og noe susen i topplokket. Satser på første alternativ. Oupsi!

Hele sommergarderoben min er i Marbella, og alternativene da jeg skulle pakke til denne reisen var begrenset. Jeg måtte med andre ord ‘sommerfisere’ (som ikke er et ord, I know) vintergarderoben min. I dag ble det en hvit dressbukse og favorittblusen i silke, stylet med de fineste, sparkly hælene. Helt perfekt når solen går ned og brisen treffer den solkyssede huden! Følg gjerne med på Instagram i disse dager for å se eksakt hva vi gjør her i Punta Cana ✨

xx

11 Responses to Outfit no. 372

  1. Superfint outfit!
    Lurte på om du kunne lage ett innlegg om hvordan du redigerer på bildene dine? Har så lyst på litt tips til finere bilder, spesielt når det kommer til instagram.

  2. Alltid lekker 🍾😍
    Men jeg syns du ser mye blondere ut enn tidligere/noen år tilbake🤔 ? Må bare si at jeg syns du var så lekker med mørkere hår at jeg håper du går tilbake til det, ansiktet ditt «poppet» på en annen måte

    • Hei Marianne! ❤️ Ja, det kan nok stemme. Jeg har ikke gjort noe annerledes hos frisøren, men det blir lysere ettersom jeg er og har vært en del ekstra i solen det siste halvåret (Marbella) 🙂

Follow @ Instagram