Annonse│#INVITERTAVGINATRICOT + annonselenke

T h e  s e c r e t  o f  g r e a t  s t y l e  i s  t o
f e e l  g o o d  i n  w h a t  y o u  w e a r

. .  t h e r e f o r e  ,  t h i s  o u t f i t  i s  j u s t  m y  s t y l e

A B O U T

Silk shirt: H&M
Suit Pants: — ll —
Heels: HERE / annonselenke
Sunglasses: Dior

Timeplanen her i Punta Cana er TIGHT! Vi trener, spiser gode måltider og farter rundt på ulike aktiviteter fra tidlig på morgenen til leggetid. I dag har vi kjørt buggy rides og det var virkelig en opplevelse i disse eksotiske omgivelsene! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og stelt meg for kvelden. Slik ser kveldens antrekk ut! Mens jeg sitter her og skriver til dere nipper jeg på mitt første glass vin på en liten evighet, og jeg vet ikke om det er den eller den enorme mengden støv og sjiiit jeg svelget på dagens buggy ride som gjør meg fnisen og noe susen i topplokket. Satser på første alternativ. Oupsi!

Hele sommergarderoben min er i Marbella, og alternativene da jeg skulle pakke til denne reisen var begrenset. Jeg måtte med andre ord ‘sommerfisere’ (som ikke er et ord, I know) vintergarderoben min. I dag ble det en hvit dressbukse og favorittblusen i silke, stylet med de fineste, sparkly hælene. Helt perfekt når solen går ned og brisen treffer den solkyssede huden! Følg gjerne med på Instagram i disse dager for å se eksakt hva vi gjør her i Punta Cana ✨

xx

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Outfit no. 372

Comments are closed.