Tis’ the season to sparkle! Med glitrende diamanter på beina føler jeg meg ekstra fin denne julen.

Gjett om jeg ble glad da jeg gravde hånden dypt ned i skuffen med kosesokker og strømpebukser, og fingrene mine møtte denne skatten av en strømpebukse. Jeg kjøpte den for kanskje to år siden på Zara, men jeg har tydeligvis glemt den helt bort. Snakk om flaks at jeg fant den midt i julens beste tid – denne føler jeg meg nemlig ekstra fin i når jeg skal noe litt spesielt. Som i kveld for eksempel! Julekonsert med Kurt Nilsen står på programmet ♥

Hvordan går det med dere? Jeg har så lyst til å oppdatere bloggen og Instagram hele tiden i disse tider, men fy så hektisk det er! Julegaver her, julehysteri der. Jeg har løpt rundt som en galning på ca. alle kjøpesentrene i hele byen i dag for å bli ferdig! Men heldigvis er jeg i mål med så og si alt nå. Det eneste som gjenstår er å leve opp til Julekveldsvia til Alf Prøysen. «Nå har vi vaske golvet og vi har»…. Ja, dere skjønner tegningen. I morgen står julens storrengjøring på listen, og deretter skal jeg se å pakke weekendbaggen min for helgen. Da skal jeg nemlig hjem til jul, og det gleder jeg meg stort til!

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “It’s all in the sparkly details

 • For en nydelig strømpebukse!

 • Kjempeflotte! Haha, jeg elsker alt som glitrer, så jeg er egentlig ikke vanskelig å tilfredsstille der! 😀 Jeg skjønner helt klart hva du mener med at du har skikkelig lyst til å oppdatere både blogg og Instagram i disse tider – jeg er helt lik selv og sitter på masse inspirasjon som det bare klør i fingrene med å dele! Jeg tenker som så, litt og litt, og alt til sin tid! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Heidi
  Så på instastoryen din, og der brukte du et par svarte snøreboots med noe gull(?) på. De så sikkelig fine ut, hvilke sko er det?😻✨

 • Julie
  Hvor er skoene fra? 🙂

 • Nina
  Hei Eirin! Riktig god jul til deg😁 må si det har fantastisk å bli inspirert av din julestemning nå i desember🎅🏻❄️ Lurer veldig på hvor du har kjøpt julefatene og julekoppene dine som du la ut på Instagram lillejulaften?😁

 • Hege
  Hei! For noen dager siden hadde du en lys grå/beige kosedress med riller. Kan du huske hvilke jeg tenker på? Tror det lå på instastory ☺️

Comments are closed.