I KVELD PAKKER JEG VESKEN OG SETTER KURS HJEM TIL
FAMILIEN FOR NOEN LATE OG STEMNINGSFULLE 
DAGER.. 🦌

Tenk at i dag er det lille julaften, dagen før dagen!.. Her i huset bobler nesten julestemningen over. Jeg skal tilbringe noen late dager hjemme hos mamma, under samme tak med hele familien. I kveld hiver jeg vesken i bilen og setter kurs hjem! Mormor og morfar kommer fra Stavanger også og det blir koselig. Jeg pakker alt fra myk julepysj, kosesokker og ansiktsmaske – til julekjolen, noen glitrende hårspenner og den kjære minneboken som fylles ut hver jul.

Jeg gleder meg til å våkne opp tidlig i morgen, nappe julesokken av dørhåndtaket, spise julefrokost med hele familien, dra dynen inn i sofaen, og se uendelig med julefilmer sammen med min lillesøster i sofakroken. Askepott og alt som hører med, selvfølgelig! Ikke minst gleder jeg meg til julemiddagen og til selve kvelden med alle jeg er glad i. Håper dere får en fantastisk feiring, og at dere finner roen helt inn til margen disse dagene. Good jul mine venner! 🎅🏼

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Driving home for Christmas

Comments are closed.