Jeg elsker røde lepper, men å finne den perfekte røde leppestiften er ikke alltid like enkelt. Trikset for min del er å finne en variant med kalde undertoner og ikke varme – det gir nemlig et inntrykk av at smilet er hvitere og ikke gulere. Noe å tenke på når du skal unne deg en ny leppestift til julens festligheter!

YSL TATOUAGE COTOURE LIQUID LIPSTICK IN COLOUR #09

Nyeste innkjøp i sminkevesken min akkurat nå er YSL sin leppestift fra Tatouage Cotoure serien. Den er enkel å påføre uten og grise til kantene, da selve applikatoren skal gi samme effekt som en lipliner. Ikke verst! Denne skal jeg definitivt pakke med meg i weekendbagen når jeg skal hjem til julaften.

31 Responses to Red kisses for Christmas

 1. Liker at du eier pigmentflekken du har! Du er uansett like nydelig pigmentflekk eller ei, så det gjør deg egentlig bare enda mer unik ❤️

 2. nydelige deg=) Jeg lurte veldig på hvor det beige kosesettet du hadde på deg på instastory var fra.ser super digg ut.
  klemkklem

 3. God jul, Eirin!❣️
  Jeg elsker julefilmen “Hjelp det er juleferie” og du tipser stadig om den, men kom til å tenke på filmen “Christmas with the Kranks” har du sett den? Den er i samme gaten. ELSKER den filmen. Om du ikke har sett den, bør du se den!

 4. Hvilken plattform blogger du på? <3 Trenger sårt tips da blogg.no skal legges ned, og mange blogger blir slettet da ikke alle har blitt overført til det nye.. 🙁

  • Jeg blogger for Stylista med mitt eget domene. Har du vurdert å starte .no eller .com blogg? Du kan finne mange fine design på etsy som du kan kjøpe med installasjon <3 Hvis du ønsker å ligge på en plattform derimot, kan du feks. undersøke Nouw 😀 Klem!

 5. Jeg lurer på hvor du får kjøpt sminke fra Charlotte Tilbury i London? så du la ut tips om en highlighter på insta for litt siden som jeg gjerne vil ha tak i når jeg skal til London i romjulen!

Follow @ Instagram