fbpx

På desember listen over ting jeg ville gjøre, hadde jeg blant annet notert at jeg ville smake et kandisert eple for første gang på julemarkedet. Vel, check! Da jeg satte tennene i det første gang måtte jeg etterpå ta meg selv i å sjekke om hele “perleraden” fortsatt var intakt. Puh, det var jo klinkende steinhardt! Men etterhvert fant jeg en teknikk, og jeg spiste opp hele eplet med sukker helt opp til hårfestet da jeg var ferdig. Det var jo farlig godt! Mmm..

Tenk at Bergen kan by på så mye julestemning..! Jeg følte meg som et lite barn igjen da vi spaserte mot julemarkedet på søndag, og jo nærmere vi kom jo kraftigere ble sommerfuglene i magen. Alle lysene, luktene, lyden av julemusikk og de søte bodene med alt man forbinder med julen var helt magisk! Ikke minst det fine pariserhjulet som fra toppen hadde den fineste utsikten over byen. Denne lille kveldsturen gjorde virkelig noe med meg. Varm i hjertet!

29 Responses to Kveldskos på julemarkedet

 1. Ser helt fantastisk ut 😍
  Kan du lage et innlegg om «gaveguide» ? Altså med tips til gaver til de forskjellige? ✨

 2. Hei! Kan du legge ut oppskriften på den ginger bread coffee syrup du lagde her om dagen? Tror det var din instagram jeg så det på, vil så gjerne lage selv!

 3. Jeg dro på julemarkedet i går, og herlighet så koselig! Skikkelig koselig stemning 😍 Og jeg skjønner SÅ godt hva du mener med det kandiserte eplet – herregud jeg var nesten sikker på at tennene mine knakk rett av der, haha hetregud! Men det var utrolig godt når man fant teknikken 😁

 4. Hei! Jeg reiser til Paris i romjulen og har veldig lyst på en vintage Louis Vuitton veske. Jeg har lite peiling på dette området og tenkte å høre med deg om du vet om noe spesifikke og bra vintage butikker i Paris som selger Louis Vuitton? Har prøvd å søke litt rundt, men klarer ikke finne noe. Eventuelt har du tips til noen andre influencere som kanskje har greie på dette?
  Ha en fin dag videre!
  Klem

  • Hei Alexandra 😀 Årh, kunne ønske jeg kunne hjelpe deg her men jeg vet faktisk ikke om noen vintage butikker som selger merker! Ville sendt en DM til Matilda Djerf på Instagram <3

 5. Du har så sykt fin og sunn hud! Kan du lage et innlegg om hva slags hudpleierutine du har, og har du noen erfaring med dermapen?

Follow @ Instagram