fbpx

I fjor ønsket jeg meg en julebok hvor jeg kunne fylle inn alt fra årets julegaver, til de beste oppskriftene gjennom julen, hilsener fra familien, og ikke minst bilder fra julen. Denne boken vet jeg at både jeg og familien min vil sette pris på i mange år fremover! Med HP Sprocket Plus kan jeg enkelt skrive ut de beste bildene fra telefonen, å lime dem direkte inn i minneboken! Limstift behøves ikke, for fjerner du ‘filteret’ på baksiden blir det nemlig til et klistremerke.

. . S E E E  S Å  H Y G G E L I G  🎅🏼

HP Sprocket Plus er en fantastisk julegave til både deg selv eller noen du er glad i, og akkurat nå får du 250 kroner i rabatt ved bruk av koden ‘HPXMAS’ HER hos Elkjøp! Det finnes bare 150 kuponger, så her gjelder første mann til mølla regelen! Man kan bruke den til så utrolig mye hyggelig – klistre personlige minner på julegaven, på matboksen, eller kjøleskapet for eksempel! Kanskje lage julekort? Kun fantasien setter grenser ✨

.. Nyt førjulstiden å ta vare på de gode minnene 🎄

21 Responses to Cozy Christmas tradition

  1. Er det sånn at printeren printer ut biler i like god kvalitet, dersom bilde er av god kvalitet? Og fungerer den til iPhone? <3

    • Hei Lene! Det gir en litt mer ‘vintage feel’ på bildene, og de blir ikke akkurat som på iPhonen kvalitetsmessig. Men det er litt av sjarmen synes nå jeg, hvis du ser på bildene i boken min 🤗 Klem!! <3

  2. Jeg ville bare si at jeg blir så enormt mye mer inspirert av bildene dine når du er i Norge. Har merket det både på bloggen og Instagram. Kanskje det kommer av at det er enklere å relatere seg? Uansett, takk for innholdet du har gitt oss den siste tiden🤗

  3. Bestilte den hvite i julegave til meg selv med en gang – tusen takk for tilbud og tips <3 har lenge hatt lyst til å printe ut eller fremkalle bildene mine og putte de i album, men det har dessverre bare blitt med tanken! Hvor er den fine minneboken din fra? :*

  4. Hvor er juleboka fra? Så utrolig fin og koselig! Skriveren har jeg allerede, men ingen bok til å fylle bildene med<3

  5. Ååå det var en god idé 😀
    Men hvordan fyller man på blekk(?) i den lille saken der når det trengs?

Follow @ Instagram