I fjor ønsket jeg meg en julebok hvor jeg kunne fylle inn alt fra årets julegaver, til de beste oppskriftene gjennom julen, hilsener fra familien, og ikke minst bilder fra julen. Denne boken vet jeg at både jeg og familien min vil sette pris på i mange år fremover! Med HP Sprocket Plus kan jeg enkelt skrive ut de beste bildene fra telefonen, å lime dem direkte inn i minneboken! Limstift behøves ikke, for fjerner du ‘filteret’ på baksiden blir det nemlig til et klistremerke.

. . S E E E  S Å  H Y G G E L I G  🎅🏼

HP Sprocket Plus er en fantastisk julegave til både deg selv eller noen du er glad i, og akkurat nå får du 250 kroner i rabatt ved bruk av koden ‘HPXMAS’ HER hos Elkjøp! Det finnes bare 150 kuponger, så her gjelder første mann til mølla regelen! Man kan bruke den til så utrolig mye hyggelig – klistre personlige minner på julegaven, på matboksen, eller kjøleskapet for eksempel! Kanskje lage julekort? Kun fantasien setter grenser ✨

.. Nyt førjulstiden å ta vare på de gode minnene 🎄

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Cozy Christmas tradition

 • Hanne

  Så koselig! Jeg har brukt min til å lage personlige til- og fra lapper på julegavene✨

 • Bell

  Er det julekakene du bakte her om dagen? 🙂

 • Jessica

  Hei. Hvilken størrelse er det på bildene du skriver ut? Ser det er ulike størrelser.

 • Lene

  Er det sånn at printeren printer ut biler i like god kvalitet, dersom bilde er av god kvalitet? Og fungerer den til iPhone? <3

  • Hei Lene! Det gir en litt mer ‘vintage feel’ på bildene, og de blir ikke akkurat som på iPhonen kvalitetsmessig. Men det er litt av sjarmen synes nå jeg, hvis du ser på bildene i boken min 🤗 Klem!! <3

 • Hege

  Jeg ville bare si at jeg blir så enormt mye mer inspirert av bildene dine når du er i Norge. Har merket det både på bloggen og Instagram. Kanskje det kommer av at det er enklere å relatere seg? Uansett, takk for innholdet du har gitt oss den siste tiden🤗

  • Hei Hege 😀 Jeg skjønner deg veldig godt, føler jeg blir det selv også når jeg er nærmere dere! 💖 Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Klem

 • Camilla

  Åå så koselig tradisjon! Hvor kjøpte du den boka? <3

 • Trine

  Hei, hvor er juleboken kjøpt? 😀

 • Rikke

  Bestilte den hvite i julegave til meg selv med en gang – tusen takk for tilbud og tips <3 har lenge hatt lyst til å printe ut eller fremkalle bildene mine og putte de i album, men det har dessverre bare blitt med tanken! Hvor er den fine minneboken din fra? :*

 • Hvor er juleboken kjøpt? 🎄 Jeg har også sprocket, så hadde vært hyggelig å gjøre noe av det samme🤶🏽

 • Margrethe

  Hvor er juleboka fra? Så utrolig fin og koselig! Skriveren har jeg allerede, men ingen bok til å fylle bildene med<3

 • Kristin

  Ønsker deg en Riktig God Jul, Eirin

 • Susanne casandra

  Ikke noe med innlegge å gjøre men åssen sko brukte du på juleborde på fredag ?:)

 • Kristina =]

  Ååå det var en god idé 😀
  Men hvordan fyller man på blekk(?) i den lille saken der når det trengs?

 • Ine

  Så fine julekaker! Hvordan har du fått trykket “god jul” på dem?

 • Camilla

  Hvor er jukeboka kjøpt? 🙂

Comments are closed.

Translate