Flos gulvlampe: HER I Equa vannflaske: HER I Sengesett i fløyel: HER I Sko fra Superga: HER I
Travel steamer: HER I Shaggy gulvteppe: HER I Juleservise: HER I Philips HUE lampe: HER I Nattkjole: HER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Mange av dere har etterspurt ønskelisten min til jul for inspirasjon og her er den..! Jeg ønsker meg alt fra det nydelige juleservise jeg samler på, til en dekorativ HUE lampe som gir energi, hjelper deg å våkne, konsentrere deg, lese og ikke minst slappe av. Perfekt å ha på nattbordet! Ellers har jeg veldig lyst på den fine travel steameren som er perfekt å pakke med i kofferten, den fine lampen fra Flos, og det fluffy gulvteppet fra Shaggy til nye huset. Nattøy, sengetøy og noen fine sko til våren blir jeg også veldig glad for! Og sist men ikke minst, konsertbilletter til Westlife. Jeg var helt obsessed med dem da jeg var liten, og gråt meg gjennom hele spillelisten for første gang på mange år forrige uke. De skal holde reunion konsert neste år, og jeg har såå lyst til å dra!

.. Og forresten, nå glemte jeg nesten å nevne den smarte Equa vannflasken. Den kobles til via en app på mobilen, og etterhvert som den ‘blir kjent’ med deg lyser den opp hver gang du bør drikke vann som en fin påminnelse! Hvor kult er ikke det? Såå fin å ha i vesken er den også. Hva står på din ønskeliste? ✨

Previous Post
Next Post

1 thought on “Christmas wishlist 2018

  • Stine
    Så mye fine ønsker! Kjøpte den Travel Steameren her for litt siden, virkelig den beste investeringen!! Hvor smart er ikke den? Aldri mer krøllete kjoler på ferie haha 🤞🏽💖 Klær, sengetøy og pynt er også fine gaver som kommer godt med!

    Ønsker meg en bag fra Louis Vuitton til reiser og noen fine ullundertøysett til kalde dager hjemme i nord 💆🏽‍♀️ Ikke fristende å stå langs veien med fjell omringet av snø for å jakte etter Nordlys i en tynn genser og -25++🎄🏡

    Ønsker deg en fin og hyggelig førjulstid! Nyt dagene hjemme i Bergen, du er god 💖

Comments are closed.