fbpx

Jeg er vel ikke alene om å ha fått med meg at det årlige Victoria’s Secret showet har godt av stabelen? Jeg har siklet over årets makeup look på Catwalken på Charlotte Tilbury sin Instagram, og når det kommer til sminke og hudpleie – da er jeg lett å påvirke. Haha! I går var vi innom La Cañada shoppingsenteret, og halvparten av tiden gikk til Sephora. Jeg kjøpte meg noen godbiter, og jeg gleder meg til å teste produktene som visstnok skal gi massevis av glød!

Jeg fant en fin tutorial på Vogue hvor Charlotte selv viser hvordan hun bruker produktene på Jean Campbell. Altså, se på den gløden! Jeg tenkte jeg skulle teste dem en periode nå, og hvis dere ønsker – lage en makeup tutorial Christmas edition i desember hvor jeg viser dem? Det hadde vært moro! Hvis dere vil se hvordan hun brukte produktene på selve Victoria’s Secret showet, så finner dere mange videosnutter i feeden hennes på Instagram. Lite tiiips!

•  •    •    •  •  •    •    

I dag er siste dagen med jentene før de drar hjem igjen. Jeg håper på forståelse for at jeg har villet bruke den lille tiden vi har sammen med dem! Vi har kost oss så mye at vi har helt glemt å oppdatere sosiale medier og alt som er, haha. Men det er vel en god ting? I morgen er det back to normal life ✨

18 Responses to The Victoria’s Secret glow

 1. Heisann! Dette høres kanskje ganske rart ut, men det virker som du bor en del alene. Både i Marbella og tidligere i Bergen. Jeg lurer rett og slett på om du har noe tips til hvordan en kan takle å være hjemme alene? Jeg er så innmari redd for innbrudd osv..

  Klem😊

  • Hei Madeleine! Haha, det stemmer nå som Magnus har fått seg jobb offshore. Det blir mye alenetid, men man venner seg fort til det 🙂 Jeg føler meg alltid trygg fordi jeg har topp sikkerhet i leiligheten(e). Godt alarmsystem er betryggende! Ellers koser jeg meg i eget selskap, rydder, ser filmer, styrer på med alt og ingenting 😀 Klem!

 2. Jeg ELSKER Charlotte Tilbury produkter. Har alle produktene du viser, bortsett fra concealeren og contour-staven, og det er favoritter alle sammen 😀😀😀 Skulle såå ønske de fantes i butikk i Norge.. Vanskelig å matche concealer- og foundationfarge over bilder på nettet…

 3. Hei Eirin! Kan jeg spørre deg om du er fornøyd med den røde genseren din fra Holzweiler Winna? Synes den ser så fin ut på bilder og vurderer å skaffe meg den, men vil gjerne høre litt erfaringer først ettersom den koster en del 🙂

  På forhånd, takk for at du tar deg tid til å svare!
  Klem

 4. Vil gjerne ha en guide til glød i desember! Siden de produktene ikke finnes i Norge hadde det vært fint om du klarte å finne noe liknende alternativ til oss som ikke har prøvd produktene og vet hvilken farge vi skal? Hvis det ikke blir altfor stor jobb altså 🙈☺️

 5. Såå koselig med venninnebesøk! Klart du skal få kose deg og bruke tiden med de når du først er der <3

  Ser på instastoryen din nå, og lurer på hvor heele det antrekket med balenciaga skoene er fra? DØDSkult antrekk!!

 6. Hei flotte du 🙂 vil gjerne ha en guide til glød i desember 🙂 kan jeg spørre hvor den svarte hettegenseren og den svarte buksen din er fra? Den som du hadde på story på Instagram idag? 🙂

 7. Ferdig med andre tuben av Charlotte tilburys light wonder foundation! Den er så fin og gir masse glød!! Man trenger ikke highlighter med denne engang 😍

Follow @ Instagram