H O O D I E  S E A S O N

Denne outfiten er favoritten min om dagen! Så laidback, men likevel superkul. I natt dro jentene hjem igjen til Bergen, og tro det eller ei – i morgen flyr jeg etter. Flybilletten min hjem til jul var egentlig ikke før om to uker, men som Magnus sa så greit på telefonen i dag – du må nesten forlate skuten før den synker. Haha! Bilen har tatt permanent siesta og vil ikke starte, varmepumpen i leiligheten er ødelagt og vil ikke bli fikset før i desember, det er meldt regn i over en uke, jeg har enda ikke fått TV, og det er litt kjipt å være her alene når alt er.. litt halvveis? Så da var det bare til å bestille ny flybillett hjem!

Sunnies: Dior
Hoodie, boots, bag: Zara
Jeans: Levis

Det føles litt rart at vi ikke skal tilbake til Marbella før over nyttår, men det blir fint å være i Bergen også! Jeg smiler stort når jeg tenker på at jeg skal hjem til jul! Gleder meg til å bake, se julefilmer, ta opp treet første desember og bare nyyte alle de fine øyeblikkene desember har å by på. Nå må det pakkes, og jeg har akkurat vært hos veterinæren for å klargjøre passet til Billy. Herregud, det er så skjønt med bilde og alt! Verdens beste reisepartner, for sure!

23 Responses to Just another outfit

  1. Den genseren så skikkelig digg ut! Må se etter den her hjemme 😀 hvem har tatt bildene? GoOod flytur hjemover <3

  2. Trodde du skulle klippe deg litt kort som sist? Synes faktisk du kler kortere enda bedre! Alt kler den smukke da😍

    • Jeg var 50/50 usikker før jeg dro til frisøren, men meg og mamma konkluderte med at jeg skulle la håret vokse langt nå som jeg var så godt på vei og heller klippe meg kort igjen senere ❤️

  3. Så på instastory at du hadde på deg Balenciaga Triple S – de er så kule at jeg dåner! Også har du i den fineste fargen også!😍 Har du kjøpt de i Spania? Hvor mye kostet de der i så fall?

  4. Skal selv snart ut å reise med min firbeinte baby❤️ Hva er det du gjør hos veterinæren før hjemreise?😊

  5. Du stråååler for tiden Eirin <3 Koselig med venninner på besøk også 🙂 Synes du er veldig flink til å se ut fine plagg og blir alltid så inspirert av deg. Angående de skinnskoene du har på deg fra Zara, anbefaler du å gå en størrelse opp? Tenker på at skoene er ganske spisse og da blir de jo fort små i din opprinnelige størrelse. God tur hjem til Bergen <3

    • Tuusen takk Astrid, blir så glad ♥️😭 Jeg har skoene i min vanlige størrelse – men jo, de klemmer litt ekstra og jeg kunne godt hatt de et nummer større kjenner jeg, etter at jeg har brukt dem en del!

Follow @ Instagram