H O O D I E  S E A S O N

Denne outfiten er favoritten min om dagen! Så laidback, men likevel superkul. I natt dro jentene hjem igjen til Bergen, og tro det eller ei – i morgen flyr jeg etter. Flybilletten min hjem til jul var egentlig ikke før om to uker, men som Magnus sa så greit på telefonen i dag – du må nesten forlate skuten før den synker. Haha! Bilen har tatt permanent siesta og vil ikke starte, varmepumpen i leiligheten er ødelagt og vil ikke bli fikset før i desember, det er meldt regn i over en uke, jeg har enda ikke fått TV, og det er litt kjipt å være her alene når alt er.. litt halvveis? Så da var det bare til å bestille ny flybillett hjem!

Sunnies: Dior
Hoodie, boots, bag: Zara
Jeans: Levis

Det føles litt rart at vi ikke skal tilbake til Marbella før over nyttår, men det blir fint å være i Bergen også! Jeg smiler stort når jeg tenker på at jeg skal hjem til jul! Gleder meg til å bake, se julefilmer, ta opp treet første desember og bare nyyte alle de fine øyeblikkene desember har å by på. Nå må det pakkes, og jeg har akkurat vært hos veterinæren for å klargjøre passet til Billy. Herregud, det er så skjønt med bilde og alt! Verdens beste reisepartner, for sure!

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Just another outfit

Comments are closed.