God søndag beste dere! Håper dere har hatt en fin helg og kooost dere! Lørdag kveld landet Cath, Amalie og Tonje – jeg må ærlig innrømme at jeg hadde sett for meg at de var sliten og klar for en rolig kveld hjemme med takeaway og kos etter den lange flyturen. Men så feil kan man altså ta – det som møtte meg var tre tipsy jenter som hadde storkost seg og skålet hele flyturen nedover. Jeg skjønte fort at jeg måtte endre innstilling for kvelden – kosekveld ble fort byttet ut med bytur, haha! Herregud, det er så godt å ha dem her hos meg i Marbella. Føler jeg drømmer! Kan ikke huske sist jeg koste meg SÅ mye.

Dagens brunch ble inntatt i magiske omgivelser hos Celicioso. Hit må dere dra å spise hvis dere er i Marbella ✨

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “G i r l s w e e k

Comments are closed.