Sunnies: Dior
Knitted cardigan & top: Zara
Pants: Mango

Det er fredag, det er HELG, og i morgen kommer jentene mine på besøk! Jeg vurderer å lage en skikkelig stor banner og stille meg opp sammen med alle taxi- og privatsjåførene i velkomsthallen på flyplassen. Tenk at de flyr hele veien ned hiiit – jeg har gledet meg lenge! Nå har Billy og jeg vært alene i en uke, og det skal bli moro med litt spetakkel og liv i leiligheten igjen. I dag skal jeg nyte roen og stillheten før det smeller – slik ser dagen min ut!

08:00 – Alarmen ringte, men Billy sov så godt i armkroken min at jeg ble liggende å slumre en halvtime før jeg sjekket mails på sengekanten.

08:30 – Jeg sto opp, lagde meg en kopp med varmt sitronvann, åpnet dørene på balkongen og drakk den utendørs mens jeg gikk gjennom kommentarer på Instagram bildet mitt. Der spurte jeg dere om tips til julesanger, så da ble jeg sittende å legge inn tipsene deres i listen min. Tusen takk!

09:15 – Lagde meg → havregrøt med peanøttsmør og banan til frokost, og spiste denne mens jeg fikk unnagjort litt jobb. Det er så godt!

12:00 – I dag skinner solen som bare det, og jeg fikk plutselig et innfall om at jeg ville jogge. Da var det bare til å plugge musikk i ørene, hoppe i treningstightsen, og ta Billy med ut på tur. Takk gud for at jeg hadde med meg han – da kunne jeg late som om han var grunnen hver gang vi stoppet i de bratte bakkene. Jeg var seriøst så sliten at det verket i tennene! Føltes som om hele “perleraden” skulle ramle ut. Haha! Vi jogget forbi noen hester og verdens skjønneste esel – jeg lovet å komme tilbake med gulrøtter i morgen på både engelsk, norsk og spansk. Så ja, det må føres opp på handelisten!

13:00 – Etter joggeturen tok jeg meg en tur på posten for å sende noen pakker og brev. Deretter kjøpte jeg med meg en Acai Bowl på veien!

14:00 – Hjemme igjen. Drakk nesten en liter iskaldt vann, slukte acai bowlen, og sendte over noen bilder til en kunde. Mens jeg satt klistret til dataskjermen ringte postmannen på døren, og han hadde med seg et par sko jeg har ønsket meg i en eeevighet (Triple Ssss). Ble så glad at jeg måtte gi han en klem!

15:30 – Satt meg ut på balkongen i solen og leste ut halve boken til Gunhild Stordalen som Magnus var så snill og kjøpte med til meg fra flyplassen. Jeg ble helt oppslukt! Herregud for en bra og smart dame. Ville helst blitt sittende til solen gikk ned, men jobb kaller og solen er sterk.

16:30 – Bloggen må jo selvfølgelig oppdateres før helgen ringer inn. Det er alltid like koselig 😍

•  •    •    •  •  •    •    

.. Resten av dagen er planen å dra en tur på kjøpesenteret for og skaffe ny kameralader, gjøre klar leiligheten til jentene kommer, skifte på alle sengene og så videre. Når kvelden kommer derimot, da skal jeg kjøre ned til Cibo å kjøpe med meg verdens beste fredagspizza (virkelig!), tenne lys, dra dynen inn i sofaen og bare KOSE meg med Idol og alt av fredagsunderholdning. Helgekosen altså, den er like deilig hver fredag! Good helg, beste dere ✨

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “My Friday │ Hour by hour

 • Åh så kjekt å lese om dagen din! God helg og kos deg med jentene dine når dei kjem <3

 • Christina

  Goood helg! <3

 • Emma

  Blir alltid så glad av å lese bloggen din, du sprer god energi og inspirerer!

 • Caroline

  Skulle gjerne hatt dine «arbeidsdager» 😂♥️

  • Skal ikke være for skråsikker på det 😂 Dette er ikke en typisk arbeidsdag, og derfor ville jeg dele den. Hvis ikke ville det blitt kjedelig ♥️

 • Lise

  Hvor er buksen fra?

 • Maria

  Hei Eirin!

  Begynner å bli en fast kommentator (er det rett ord å bruke hahah) på denne bloggen nå! Men jeg var en av de som kommenterte instagrambildet ditt og kom med tips til julesanger og lurte bare på om du kunne dele den listen med oss på bloggen din eller instagram? Ha det strålende med jentene dine <3

 • Hannah

  Hvilke firmaer driver du?😄 siden du sendte bilder til en kunde.

 • Anonym

  Hei! Syntes det alltid er så gøy å titte innom bloggen din, da du tar så inspirerende bilder. I tillegg skriver du så avslappet som gjør at jeg bare lever meg inn i din verden. Et lite spørsmål, som blogger hvor arbeidstidene er litt fordelt, hvordan klarer du å allikevel lage en uke og en helg.. Altså at når helgen kommer så kan du slappe av liksom.. Nå er jo ikke jeg blogger, men tar nettbasert studie og i det siste har jeg blitt så oppslukt av øving til eksamen hatt helg og ukedag er liksom blitt det samme. Jeg vil gjerne tilbake til det skillet mellom helg og ukedag, det er så deilig da når helgen kommer. Nå er det bare samme greien om igjen, helgen leser jeg og ukedagene leser jeg..
  Takk for tips!
  Ha en super uke <3

  • Hei fine! Jeg skjønner så godt hva du mener – det var en lang periode jeg ikke klarte å skille ukedager med helg selv. Det er slitsomt! Men nå har jeg begynt å ta meg fri på lørdager, så da vet jeg at fredag ettermiddag – DA er det helg med god samvittighet og jeg gleder meg alltid 🙂 Mitt beste tips er at du jobber litt ekstra i uken slik at du kan ta deg fri i helgen! Lag deg noen koselige planer <3

 • Siri

  Du er så inspirerende!! Har du tanker om å gi ut ny bok? Elsket den forrige<3

 • Hannah

  Afternoon Eiring 💛 I love that you’ve been enjoying more downtime recently! I’ve read your blog for years, and it’s clear how much work you put in. I don’t know how you managed to update the blog every day in the past for years and years + all the travel and brand work!

  Enjoy your well-deserved rest! 💛

  P.S. I know you said in a comment above that you wouldn’t share a typical work day because it would be ‘boring’ but I would love to see that! 💖I work from home (creating digital planners) and love to get a glimpse at how others with similar work juggle all the things! And stay motivated and disciplined when you are your own boss!

  • Hannah

   *Eirin even! 🙈Not that Eiring doesn’t sound lovely! 😂

Comments are closed.