Jeg har funnet ut at jeg har gått gjennom 3 faser på gavefronten fra da jeg var liten til nå. Da jeg var barn ble jeg glad for de enkleste ting – en kalkulator, noen gode sokker, en bamse.. Dere skjønner greien. Da jeg tredde inn i tenårene var det om å gjøre og få den dyreste jakken, den fineste skolesekken, den nyeste iPhonen.. Vel, nå som jeg har tredd inn i de voknes rekker derimot blir jeg mest glad for noe som ikke nødvendigvis koster all verdens, men som er personlig og lagt litt ‘effort’ og tid i. Får jeg noe som er hjemmelaget eller noe som er personlig ment, da tar jeg til tårene. Det blir jeg SÅ sykt glad for!

Jeg tipper jeg ikke er alene om dette med gavene. Og da dere – da er en god, gammel fotobok fra Fotoknudsen midt i blinken som julegave! Dette er noe absolutt alle vil sette pris på, og det finnes uendelig muligheter for hva du kan fylle fotoboken med. Vær kreativ! Minner fra en weekend tur, en ferie, et vennskap? Eller rett og slett gjøre noe som ikke er forventet.. Lag en bok fylt med dine absolutt favoritt-oppskrifter. Det har jeg gjort, og det ble så bra!

– — — — — — —

På forsiden har jeg gjort boken enkel, med tittelen ‘Mine beste oppskrifter’. Den er dus rosa, og på siden av boken står det navnet mitt. Baksiden er dekket av meg som gliser stort på kjøkkenbenken, og inni finner du 12 av mine favorittoppskrifter med en førsteside som byr på en innholdsfortegnelse. Én oppskrift for hver måned, som passer til årstiden sammen med noen gode ord og stemningsfulle bilder! Jeg hååper og tror at noen i familien vil bli glad for denne.

Julekort er alltid koselig å gi og få. Her ser dere mitt julekort for i år, med ‘God jul’ på forsiden og en liten julehilsen på baksiden. Fin å sende, eller dekorere gavene med for en personlig touch! Fotoknudsen har uendelig med flotte ‘maler’ til julekortene, og her er det bare til å leke seg. Det er utrolig enkelt å lage både julekort og fotobok i nettbutikken deres, og kvaliteten er helt nyydelig! Spesielt med ekstra matt papir – dette valgte jeg og det ble  lekkert.

KODEN ‘EIRINJUL’ GIR DERE 30% RABATT HOS FOTOKNUDSEN UT 22/11.
KLIKK HER FOR Å KOMME I GANG MED JULEGAVENE ✨

•  •    •    •  •  •    •    

18 Responses to Julegaven som treffer i hjertet

  1. Hei! Sikkert veldig dumt spm, men hvordan lagde du kokeboken? Laget du oppskriftene som «bilde», eller er det rom for å skrive tekst på noen av sidene? 😊

  2. Du er bare så inspirerende! Har selv tenkt på oppskritbok, men da oppskrifter basert på ulike årstider, men er litt for sent ut for det…. Har du oppskrifter for julen eller bare dine beste oppskrifter generelt? Og hvor lang tid tar det å få produktene?

  3. Såå fine tips! Du er så utrolig flink 😀

    * Jeg har også de tøflene der fra Zara, men for meg så loer de litt- det kommer alltid av en eller annen liten pels”bit”. Skjer det med deg også? Så irriterende at det finnes litt pels her og der etter jeg har brukt de.

Follow @ Instagram