Jeg gikk nesten i bakken da jeg kom ut av heisen på kjøpesenteret her forleden. Det var like før jeg skrek ‘SANTAAA!!!’ like ivrig som Buddy i filmen ‘Elf’. Der hadde de åpnet en stooor juleavdeling og jeg ble nesten svimmel – hvilken ende skulle jeg begynne i, og var det mulig å overnatte i nissehytten? Haha..

Jeg fant blant annet noen fine julekuler og nyydelig gavepapir. For ikke å snakke om lekre bånd til å ha på årets julegaver! Og når det gjelder det søte, lille julehuset? Vel, dere vet jo meg og hvor glad jeg er i juletrepynt som bærer personlige minner med seg. Under huset har jeg skrevet ‘vårt første hus – 2018′. Tenk så koselig alle årene frem i tid når vi drar dette lille huset opp av esken med julepynten 1. desember og bare.. Husker du den gangen? Jaaaaa ♥️

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Something for Christmas

Comments are closed.