Jeg gikk nesten i bakken da jeg kom ut av heisen på kjøpesenteret her forleden. Det var like før jeg skrek ‘SANTAAA!!!’ like ivrig som Buddy i filmen ‘Elf’. Der hadde de åpnet en stooor juleavdeling og jeg ble nesten svimmel – hvilken ende skulle jeg begynne i, og var det mulig å overnatte i nissehytten? Haha..

Jeg fant blant annet noen fine julekuler og nyydelig gavepapir. For ikke å snakke om lekre bånd til å ha på årets julegaver! Og når det gjelder det søte, lille julehuset? Vel, dere vet jo meg og hvor glad jeg er i juletrepynt som bærer personlige minner med seg. Under huset har jeg skrevet ‘vårt første hus – 2018′. Tenk så koselig alle årene frem i tid når vi drar dette lille huset opp av esken med julepynten 1. desember og bare.. Husker du den gangen? Jaaaaa ♥️

18 Responses to Something for Christmas

  1. Først og fremst, tusen takk for juleinsprasjon her om dagen 🎅 jeg gjorde som du sa, jeg skrev lister og da innså jeg at jeg nesten er ferdig alle julegaver, jeg skrev ned hva jeg skulle bake og de små gledene i desember. Mens jeg skrev ned alt dette alt hadde jeg julemusikk på ørene og da ble det enda koseligere å pusle med dette 🎄🎅 Så tusen takk for inspirasjon 😊 Jeg blar også forsatt gjennom boken din fordi den er inspirerende 😊

  2. Åå, er det her kjøpesenteret i Bergen eller Marbella? Elsker juleinnleggene dine forresten, så ser fram i mot flere av de 😀

    • Jeg tørr ikke si sikkert da jeg aldri har hørt om dem før. Men det er mulig! Ville sjekket med Synsam først, de fører Dior 🙂 Kanskje de kan skaffe dem til deg hvis de ikke har de inne? Klem

Follow @ Instagram